Bliv set i trafikken på internettet. Bliv online synligDen gamle kampagne for synlighed i trafikken er evig aktuel – online som offline …Jo mere synlig du er, jo mere ser andre mennesker dig. Din synlighed eller mangel på samme kan du aflæse direkte på bundlinjen.


Det kan hurtigt gå galt, hvis du ikke er synlig i trafikken. Sådan er det også i det virtuelle univers. Her kan din virksomhed også få det svært, hvis ikke I er synlige på nettet. Det er der heldigvis råd for.

At blive set i trafikken er et spørgsmål om liv eller død. Derfor har Rådet for Større Færdselssikkerhed i mange år kørt en kampagne, som har til formål at sørge for, at motorcyklister, bilister og cyklister bliver set i trafikken. De færreste er dog klar over, at det samme faktisk gælder på nettet. Her kan det også hurtigt tage livet af din virksomhed, hvis ikke I er synlige der, hvor jeres kunder er.

Synlighed på nettet kan måles flere steder. Ikke mindst på bundlinjen, hvor tallene vil være frygtindgydende røde, hvis ingen ved, at din virksomhed eksisterer.

Mangel på synlighed kan også måles på dit blodtryk, fordi du ikke kan forstå, hvorfor ingen køber noget. Det til trods for, at din forretning har verdens bedste og mest omfattende udvalg. For slet ikke at tale om den bedste service og de bedste priser. Heldigvis findes der en løsning, så du fremover kan se frem til grønnere tal, når årsregnskabet skal gøres op.

Bliv synlig på nettet

Hos OnlineSynlighed.dk sørger vi for, at du bliver synlig i trafikken på nettet. Vi forstår at fremhæve din hjemmeside i mængden, så du får flere målrettede besøg til din hjemmeside eller webshop. Vi optimerer din hjemmeside, ligesom vi skruer og drejer på en række andre knapper, så du ikke drukner i mængden fremover – eller bliver kørt over af dine konkurrenter.

Hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 70 13 63 23, ligesom du også kan kontakte os på mail. Vores kontaktoplysninger finder du her.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.