WordPress-seviceaftale
WordPress-seviceaftale

WordPress er verdens mest udbredte CMS – og det er med god grund! WordPress er blevet kendt for sin brugervenlighed og sine uendelige muligheder. Hos OnlineSynlighed.dk er vi også meget begejstrede for WordPress. Så begejstrede, at det også er i WordPress, at vi laver vores egne hjemmesider og nye hjemmesider til vores kunder.

Der er et hav af udviklere verden over, som udvikler temaer og plugins til WordPress. Det er takket være disse udviklere, at WordPress har opnået sin enorme popularitet.

Alle (med lidt forstand på programmering – særligt i programmeringssproget php) kan bidrage med nye plugins og temaer til WordPress. Det er muligt, fordi WordPress er et open source-system.

Det betyder kort fortalt, at man kan få adgang til kildekoden og lave videreudviklinger til denne. Videreudviklingerne er det vi kender som plugins.

En hjemmeside skal vedligeholdes

Man kan ikke bare lave en hjemmeside og så tro, at man er færdig, og at den kan passe sig selv. En hjemmeside skal vedligeholdes. Set med WordPress-briller betyder det, at hjemmesiden skal holdes opdateret. Det gælder både for WordPress, tema og plugins, som du benytter.

Heldigvis er det let at holde sin hjemmeside opdateret i WordPress. Til trods for dette oplever vi desværre, at rigtig mange hjemmesideejere eller -administratorer ikke får det gjort.

Hvorfor er det vigtigt at opdatere WordPress, tema og plugins?

I dag færdes vi i meget høj grad online. Nærmest alt, hvad vi foretager os, sker via nettet, men fordi vi altid er online, er det også blevet et mekka for hackere. Mange frygter at blive hacket eller blive udsat for et cyberangreb. Denne frygt vokser kun for hver gang vi hører om et stort cyberangreb.

Får en hacker adgang til din hjemmeside, bliver vigtig (person-)data stjålet fra dig, din hjemmeside kan slettes og hele din online forretning kan faktisk blive ødelagt på kun få minutter.

Men jeg er slet ikke interessant for hackere …

Kunne du have sagt ovenstående? Så tager du desværre fejl. Det er ikke nødvendigvis fordi en hacker går målrettet efter din hjemmeside. I stedet søger hackere efter sikkerhedshuller, og når de finder et, scanner de nettet for at finde andre, der har det pågældende sikkerhedshul. Derfor kan selv den mindste hjemmeside blive ramt af hackerangreb.

WordPress er som nævnt open source, og derfor kan hackere også få adgang til kildekoder på både WordPress, temaer og plugins. Herfra søger hackere gennem kildekoden for at finde en usikkerhed eller et sikkerhedshul, og så får de adgang til en WordPress-hjemmeside gennem dette.

De kedelige facts

Wordfence, der er et sikkerhedsplugin til WordPress, har lavet en undersøgelse af, hvordan hackere har fået adgang til WordPress-sider. Undersøgelsen afslørede at mere end 50% af de hackede sider skete på grund af uopdaterede plugins. I skrivende stund er der over 54.000 forskellige plugins, så der er nok at vælge mellem.

WordPress-seviceaftale

Lad os klare det kedelige

Selvom så mange hjemmesider er udsat for hackerangreb på grund af uopdaterede plugins især, er der stadig mange, der er ikke får opdateret deres WordPress-hjemmeside. For nogen er de manglende opdateringer et resultat af en usikkerhed – for hvad nu hvis plugin’et ikke virker efter opdateringen? Eller hvis der går noget andet galt?

Hos OnlineSynlighed.dk har vi stor erfaring med WordPress og opdatering af både tema, plugins og WordPress – og vi ved, hvordan vi kan rette fejl, som en opdatering eventuelt resulterer i.

Med en WordPress-serviceaftale med os, er du sikker på, at din hjemmeside altid er opdateret, og at der bliver taget backup af din hjemmeside.

Vi sørger altså for, at mulige sikkerhedshuller hurtigt bliver lukket – og det sørger vi for løbende.

Vores normalpris for en WordPress-serviceaftale er 500 kr./md. ekskl. moms.

Er du interesseret i en aftale, så udfyld kontaktformularen herunder.

Ja tak! Jeg vil gerne bestille en WordPress-serviceaftale! 

  Navn*

  Hjemmeside*

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Når vi modtager din tilmelding, kontakter vi dig med henblik på opstart af aftalen.

  Det med småt …

  Aftalen omfatter løbende opdateringer af WordPress, tema og plugins samt jævnlig backup af hjemmesiden.

  Aftalen omfatter op til 20 plugins. Vores erfaring siger, at langt de fleste hjemmesider har 10-15 aktiverede plugins. Har du flere plugins, så kontakt os for at få en fast pris. Er du i tvivl om, hvor mange plugins, der er på din hjemmeside, så hjælper vi dig gerne med at undersøge det.

  Er der lavet specielle tilpasninger af temaets eller plugins kildekode, indgår disse ikke som en del af i aftalen. Kode, der er ændret i kildeteksten af et tema eller et plugin, overskrives automatisk, når elementet opdateres. Informer os om, hvilke elementer, der eventuelt er blevet specielt tilpasset ved aftalens indgåelse. Er du i tvivl, så spørg din webmaster – vi kan også kontakte webmasteren for dig.

  Er der et tema eller plugins, der er købt, kan disse ikke automatisk opdateres via WordPress-installationen. For at kunne opdatere disse dele, har vi behov for login til administrationssiden / siden for download, så de seneste opdateringer kan downloades. Eksempler på sider, hvor et tema kan være købt er Envato Market (herunder ThemeForest.net eller CodeCanyon.net) eller ElegantThemes.com.

  WordPress-serviceaftalen faktureres månedligt til den 1. i måneden.

  Har du uddybende spørgsmål til vores WordPress-serviceaftale, så send os en mail (mail@onlinesynlighed.dk) eller ring til os på telefon 70 13 63 23.