SEO eksperter

Den rigtige SEO-ekspert er en af de bedste investeringer, du laver i din virksomhed.

Har du først erobret førsteplaceringer på de attraktive søgeord inden for din branche holder du dem også i en vis tid – hver eneste dag er lig med potentielle kunder leveret ind på din side uden betaling per styk.

Søgemaskineoptimering som felt bliver sværere dag for dag. Det skyldes konkurrencen, der intensiveres. Vi får ikke færre sider på internettet – kun flere.

Derfor har du også brug for en dygtig SEO-ekspert for i dag at erobre førstepladserne inden for din branche.

Vi kan i OnlineSynlighed.dk være dine resultatorienterede SEO-eksperter.

Læs mere herunder om, hvordan vi arbejder – eller tag kontakt med det samme på telefon 70 13 63 23 og mail@onlinesynlighed.dk.

Vi starter altid med en gratis og uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde, herunder hvilke resultater vi kan skabe for netop din virksomhed og hvad vores løsninger koster.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

SEO-Analyse først – Så arbejder vi!

For os starter arbejdet altid med en SEO-analyse.

Winston Churchill er kendt for at sige, at han ville bruge de første 4 timer på at slibe hans økse, hvis han havde 6 timer til at fælde et træ. Forberedelsen betyder alt for træfældning – og for SEO.

Hvis vi sammen arbejder i retning af de forkerte søgeord kan vi godt ranke #1 – men du får ingen kunder i butikken.

Vi måler vores værdi som SEO-eksperter for dig i antallet af nye kunder, vi kan skaffe dig. Placeringer er aldrig målet, men i stedet midlet, vi bruger til at opnå målet: Vækst i din forretning.

Derfor starter vores arbejde med en SEO-analyse for at finde ud af:

  • Hvilke søgeord, du vil tjene flest penge på
  • Hvilke quick-wins, der er på din side lige nu
  • Om din side er klar til at tage imod mobile besøgende
  • Om der er et fornuftigt samspil mellem PPC-kampagner og det organiske arbejde på din side

Og mange flere ting.

Med SEO-analysen i hånden ved vi, at vi arbejder i den rigtige retning.

Herefter kan vi i OnlineSynlighed.dk som din SEO-ekspert begynde at skabe resultater allerede efter kort tid.

SEO-konsulent inden for linkbuilding

Linkbuilding er et af de felter inden for søgemaskineoptimering, der er blevet væsentligt sværere over de sidste år.

Googles Penguin-opdateringer betyder, at irrelevante links nu faktisk kan være skadelige, hvor de før i værste fald ingen effekt havde. Med et slag blev linkbuilding et helt andet spil og du skal nu være varsom med hvem, du vælger. Du risikerer ikke blot at spilde dine penge, men også at forværre dine resultater.

Vi arbejder seriøst med linkbuilding på OnlineSynlighed.dk. Vi har ikke et stort netværk af egne sider – til gengæld er vi i stand til at skabe og tiltrække relevante links til din side ved hjælp af konservative, men stærke metoder.

Som SEO-eksperter har vi fokus på at skabe løsninger, der virker nu – men også om 5 år. Derfor bruger vi ikke metoder, der sætter din hjemmeside og derved virksomhed i risikozonen.

Vi er åbne for at fortælle om, hvordan vi arbejder med linkbuilding – og vi kan også give eksempler på, hvordan vi ville gribe det an for netop din virksomhed. Ring til os på 70 13 63 23 for at høre mere.

Gør det selv-SEO – eller lad os om udførelsen

Vi kan som SEO-ekspeter for dig vælge en af to veje.

Enten laver vi blot SEO-analysen for at udstikke den retning, SEO-arbejdet skal udføres i. Du kan herefter selv udføre arbejdet internt i din virksomhed. Du har sikkerhed for, du ikke spilder din tid og sparer penge, hvis du har tid og lyst til selv at få hænderne ned i mulden med SEO-arbejdet.

Løsningen er god for mindre virksomheder, der har overskudstimer hver uge, der kan dedikeres til SEO-arbejdet. Den er også god for virksomheder med få medarbejdere, hvor der ind i mellem er overskudstimer, der kan fyldes ud under proper anvisning.

Den anden løsning er, at vi efter at have lavet vores analyse også udfører arbejdet. Det er den mest populære løsning, da du så er sikker på, at arbejdet bliver udført til tiden og at det bliver udført korrekt.

Især linkbuilding plejer vi selv at tage os af – flere af vores kunder har heldigvis et meget fint onpage-SEO fundament, når vi starter, der giver os mulighed for at skabe resultater hurtigt.

Vi kan også finde en mellemting mellem de to løsninger. Vi har flere aftaler, hvor vi tager os især af linkbuilding og hjælper med sparring for at sikre den oprindelige plan overholdes, mens de mere praktiske detaljer som opsætning af sider, tekstforfatning, optimering af HTML m.v. overtages af kunden selv.

Vi har ikke to ens kunder og derfor heller ikke to helt identiske løsninger. Tag kontakt til os – så hjælper vi gerne med at finde ud af, hvad der for dig er den rette løsning med os som dine SEO-eksperter.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

SEO-konsulent med forståelse for PPC, CRO og sociale medier

Vi bryster os selv med at kende til lidt mere end ”blot” søgemaskineoptimering – selvom det er vores spidskompetence.

Når du vælger OnlineSynlighed.dk som dine SEO eksperter får du en samarbejdspartner, der også kender til CRO (konverteringsoptimering efter Conversion Rate Optimization), sociale medier (ofte forkortet SoMe), PPC (Pay Per Click-annoncering som AdWords og også Facebook-annoncering) – samt de andre grene af online marketing, der findes.

Ofte hjælper vi både med Google AdWords-rådgivning og søgemaskineoptimering.

SEO og PPC arbejder ikke nødvendigvis sammen – ofte kan de hensyn, der er for hver disciplin faktisk modarbejde hinanden.

Med en SEO eksperter, som kender til begge, er du sikker på, at vores SEO-arbejde ikke modarbejder det arbejde, du laver med PPC og sociale medier. I stedet skaber vi sammen den løsning, der sikrer det højeste udbytte af dine online marketing-indsatser på tværs af alle felter.

Det er nemmere for os at fortælle, hvad vi kan hjælpe med, når vi tager udgangspunkt i netop din forretning.

Ring derfor til os nu på 70 13 63 23 eller send en mail til mail@onlinesynlighed.dk. Det behøver ikke at tage lang tid. Vi bruger tiden på at fortælle, hvilke resultater, vi kan skabe for dig, hvordan vi vil gøre det – og hvad det vil betyde.

Vi ser frem til at blive dine professionelle SEO eksperter!