SEO-bureau

Søgemaskineoptimering som branche udvikler sig hurtigt.

Det gælder både metoderne vi bruger til at skubbe din virksomhed op i toppen af søgeresultaterne, men også måden hvorpå SEO bureauer er sammensat og arbejder.

Her prøver vi i OnlineSynlighed.dk at adskille os ved først og fremmest at være nede på jorden og konservative.

Vores metoder virker – og det fortsætter de med at gøre. Samtidigt vil vi gerne (faktisk helst) have dig med på sidelinjen, så du er med på hele rejsen.

Vi har ingen smarte ord, dyre bygninger og hurtige sælgere. Til gengæld har vi redskaberne til effektiv søgemaskineoptimering.

Dérfor vil vi gerne være dit næste og bedste SEO bureau!

Du kan tage kontakt til OnlineSynlighed.dk med kontaktformularen herunder. Du er også velkommen til at ringe 70 13 63 23 eller skrive en mail til os på mail@onlinesynlighed.dk.

Du kan også læse videre herunder om, hvordan vi i OnlineSynlighed.dk adskiller os som SEO bureau.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

Et fair SEO bureau – Sådan adskiller vi os

Vi vil gerne være det mest fair SEO bureau, du har arbejdet sammen med. Og netop ”arbejdet sammen med” er et vigtigt element.

Vi vil gerne samarbejde omkring søgemaskineoptimering til din virksomhed. Vi finder sammen de bedste søgeord og vi finder sammen ud af, hvordan vi opnår placeringerne. Vores bedste resultater skabes i tæt samarbejde med vores kunder.

Derudover adskiller vi os fra andre SEO bureauer på et par andre punkter:

  • Vi vil gerne have dig til at udføre en del af arbejdet – du behøver ikke, men du sparer penge og får en bedre SEO-forståelse, der hjælper dig fremadrettet
  • Arbejdet vi laver ejes af dig. Har vi lavet et link står det link også, hvis vi stopper samarbejdet.
  • Vi opererer ikke med lange bindingsperioder; vi tror på værdien af vores arbejde i stedet

Og så har vi fødderne plantet solidt i den jyske muld. Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Hadsten nær Aarhus og vi er med jævne mellemrum i København med mulighed for at mødes på den anden side af broen.

Onpage-SEO og linkbuilding

Som SEO bureau arbejder vi med søgemaskineoptimering på to vertikaler.

Den ene er onpage-SEO og den anden er linkbuilding (også kaldet ekstern SEO).

Vi starter altid med onpage-SEO arbejdet. Det betyder, at vi går ind og kigger på om:

  • Du bruger de samme søgeord som dine potentielle kunder
  • Du har en responsiv og mobilvenlig hjemmeside
  • Alle dine vigtige søgeord har deres egne landingssider
  • Din side er velkodet og indlæser hurtigt
  • Du ikke har tomme sider, autogenererede sider og lignende, der skaber dårlige resultater

Og mange flere ting.

Når vi taler om onpage-SEO ligger djævlen i detaljen. Google har et filter kaldet Panda, de med jævne mellemrum trækker igennem søgeresultaterne. Er indholdet på din side af lav kvalitet, eller har du mange tomme sider, risikerer du at få dit domæne som et hele straffet for det.

Et godt onpage-SEO arbejde er hvad, der giver os som SEO bureau mulighed for gradvist at rykke over i det eksterne arbejde med linkbuilding.

Linkbuilding arbejdet består for os i at skabe relevante og stærke henvisninger til din side.

Vi opererer ud fra ”kvalitet over kvantitet”. Det har vi altid gjort og det fortsætter vi også med.

Vi har mange års erfaring med at skabe relevante links til virksomheder inden for et væld af forskellige brancher. De links vi skaber tager tid, men til gengæld er de også stærke både i dag og næste gang Google opdaterer deres algoritmer.

Vi vil gerne vise dig eksempler på, hvordan vi ville arbejde med linkbuilding for din virksomhed. Ring til os på 70 13 63 23 eller skriv til mail@onlinesynlighed.dk for at lære mere. Vi tager altid udgangspunkt i netop din virksomhed, når vi fortæller om, hvad vi kan give.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

Brug os som rettesnor og udfør arbejde selv

Vi tilbyder vores kunder mulighed for at spare penge ved at udføre en stor del af arbejdet selv.

At udføre søgemaskineoptimering, at udføre det praktiske arbejde, er ikke svært. Der skal skrives tekster til de rigtige søgeord, de rigtige mennesker skal kontaktes og opbygningen af siden skal være semantisk korrekt.

Det svære ligger i at finde de mennesker, de rigtige søgeord og skabe den rigtige sammensætning.

Vi kan med en SEO analyse give dig rettesnoren for, hvilken retning SEO-arbejdet skal udføres i. Herefter vil du have mulighed for at udføre meget af det praktiske arbejde selv.

Det er vigtigt, du har mulighed til at sætte en række timer af hver uge til at udføre arbejdet – helst flere timer hver dag til at starte med. Vi kan lave en SEO analyse og stå til rådighed for sparring som dit SEO bureau, men vi har før oplevet, at arbejdet desværre ikke bliver udført i en travl hverdag med drift.

Vær opmærksom på, om du eller interne kræfter i virksomheden har tiden til at udføre arbejdet. Hvis, så leverer vi gerne rettesnoren med en SEO analyse og sparring – hvis ikke er det en bjørnetjeneste at forsøge selv.

SEO, AdWords, sociale medier og nye hjemmesider

I OnlineSynlighed.dk er vi mere end et SEO bureau – selvom søgemaskineoptimeringen er vores spidskompetence.

Vi arbejder også med Google AdWords rådgivning, sociale medier, konverteringsoptimering og med at lave nye hjemmesider for vores kunder.

Vores brede arbejdsområde er en stor fordel for dig. Når vi laver søgemaskineoptimering sker det ikke på bekostning af vores konverteringsoptimering,. Når vi laver en ny hjemmeside sker det med fokus på at kunne tjene penge ved hjælp af AdWords og anden PPC-annoncering (Pay Per Click).

Med en holistisk tilgang til arbejdet skaber vi resultater og stiller dig godt, når du begynder at bruge flere af de vertikaler, der i dag udgør online marketing.

Tag uforpligtende kontakt til dit nye SEO bureau

Vi er i OnlineSynlighed.dk klar til at hjælpe dig med at skabe grundlaget for ”gratis” kunder fra søgemaskinerne i fremtiden.

Tag uforpligtende konktakt på mail@onlinesynlighed.dk eller 70 13 63 23 nu. Så tager vi sammen en kort snak om din virksomhed, udfordringerne og hvordan vi i OnlineSynliged.dk har mulighed for at løse dem sammen med dig.

Vi glæder os til at tale med dig!

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.