Case: Favrskov Bilpleje

Favrskov Bilpleje har lige afholdt deres 10 års jubilæum. De arbejder med bilpleje for både private og erhverv, og har et bredt sortiment af forskellige ydelser.

Favrskov Bilpleje er beliggende lokalt i Hadsten, og udfører pleje af biler for private og virksomheder i hele Østjylland.

Hos Favrskov Bilpleje er man specialister i alt, hvad der har med bilpleje at gøre, men Kent, som er indehaver, forstod også vigtigheden i at være synlig, så han kunne findes af nye potentielle kunder.

En ny hjemmeside

Favrskov Bilpleje havde med andre ord både erfaringen og ydelserne i orden, da de henvendte sig til os.

Grundet den stigende interesse for deres virksomhed fandt de det interessant at have en hjemmeside.

En platform hvor både nuværende og potentielle kunder havde muligheden for at læse om de mange ydelser og pakkeløsninger, som virksomheden tilbyder samtidig med, at det var enkelt at kontakte virksomheden og skride til handling derigennem.

Vi gik derfor i gang med at designe en ny hjemmeside til Kent og Favrskov Bilpleje.

Det var vigtigt for os, at vi bibeholdte den grafiske linje, som virksomheden i forvejen havde valgt til deres forhenværende markedsføring.

Derfor lyttede vi til Kents ønsker og behov, og fik skabt en hjemmeside, der var i hans og virksomhedens ånd.

Udover hjemmesidens grafiske linje havde vi naturligvis også fokus på on-site søgemaskineoptimering i form af blandt andet:

  • Solid intern linkstruktur
  • Mobilvenlighed
  • SEO-optimerede tekster

Hjemmesiden informerede både nuværende og potentielle kunder, om alle de fordele der er ved at vælge netop Favrskov Bilpleje som leverandør, når bilen skulle klargøres.

Se Favrskov Bilpejes hjemmeside her

Den nye hjemmeside blev desuden startskuddet til et længerevarende samarbejde, der har budt på både Facebookannoncering og ekstern søgemaskineoptimering. Efter hjemmesiden var udarbejdet, var det nemlig også vigtigt, at den var synlig, så potentielle kunder kunne finde den.

Det var sjovt at følge med i, hvordan OnlineSynlighed.dks indsats hurtigt blev til en opadgående udvikling for vores virksomhed.

Det har gjort det nemt for vores kunder i lokalområdet at finde netop os, når de søger på det, som vi tilbyder.

Kent Lopdrup Rasmussen, indehaver, Favrskov Bilpleje

Case: Favrskov Bilpleje

Ekstern søgemaskineoptimering

Efter lanceringen af hjemmesiden påbegyndte vi derfor en indsats med ekstern søgemaskineoptimering. Det gjorde vi for at styrke den nye hjemmesides linkprofil, så den kunne konkurrere med de øvrige virksomheder i søgemaskinerne på det primære søgeord.

Efter en vedvarende indsats fik en forholdsvis ny hjemmeside som Favrskov Bilplejes på kort tid en fornuftig placering i Googles søgeresultater, og ligger nu på førstepladsen i Googles organiske søgeresultater på deres primære søgeord.

Facebookannoncering

Favrskov Bilpleje havde i forvejen succes med de såkaldte boost-kampagner på Facebook, men havde et ønske om at udnytte det store potentiale for markedsføring, som der er på de sociale medier.

Vi gik derfor i gang med at opsætte facebook-annoncering for dem. Den første kampagne skulle henvende sig til private med et budskab om, at det var Favrskov Bilpleje, de skulle vælge, næste gang de skulle have klargjort deres bil.

Vi strikkede den helt rette kommunikation sammen, så vi sikrede os, at annonceringen ramte relevante personer i den målgruppe, som vi havde udarbejdet i tæt samarbejde med Kent.

Da annoncen havde været aktiv i en uge var effektiviteten af annonceringen klar. Rækkevidden var næsten 9000 mennesker, og over 500 af dem havde klikket på annoncen.

Klikprisen var under en krone og dermed lå budgettet for at nå ud til 9000 relevante brugere på blot 500 kroner.

En effektiv og billig markedsføring, der betød trafik på den nyopstartede hjemmeside, hvilket også var med til at øge synligheden i søgemaskinerne.

Der er ingen tvivl om, at der er et kæmpe potentiale inden for markedsføring på Facebook. Vi havde ikke formået at udnytte det 100%, men det gjorde de hos OnlineSynlighed.dk.

Det er tydeligt at mærke, at de er professionelle, og derfor glæder jeg mig til at forsætte mit samarbejde med dem.

Kent Lopdrup Rasmussen, indehaver, Favrskov Bilpleje

Case: Favrskov Bilpleje

Starten på et godt samarbejde

Den nye hjemmeside til Favrskov Bilpleje blev altså startskuddet til et tæt samarbejde. Vores synlige resultater forsikrede Kent om, at vi vidste, hvad vi lavede. Kent bruger os derfor som sin eksterne markedsføringsafdeling.

Vi arbejder forsat med ekstern søgemaskineoptimering og facebook-annoncering for Favrskov Bilpleje, og er desuden behjælpelige i forbindelse med alt, hvad der omhandler hjemmesiden.

Endeligt hjælper vi også Kent og Favrskov Bilpleje med alle former for markedsføringsmæssige tiltag, og vi rådgiver ham i alt, hvad der har med SEO, sociale medier og markedsføring at gøre.

Vi ser frem til at forsætte det gode samarbejde med en lokal virksomhed i vækst som Favrskov Bilpleje.

CTA Blog

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage