Mikkel er online marketing konsulent og skribent hos OnlineSynlighed.dk. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – noget der gør ham i stand til at skabe indhold af højeste kvalitet for både os selv og vores kunder. Mikkel tager et væld af forskellige tekstopgaver for både os selv og en række kunder og leverer altid produkter fra øverste hylde.

Den journalistiske baggrund er også det solide fundament, der kendetegner hans forståelse for kommunikation og strategi. Det gør ham i stand til at yde rådgivning i forhold til kommunikation set over en bred kam, og Mikkel er også kendetegnet ved at være tørstig på viden om SEO for hele tiden at være opdateret på området som SEO-specialist.

Af og til kan Mikkel også findes online andre steder end hos OnlineSynlighed.dk, da han er både kommentator på livestreamede kampe fra den bedste række i amerikansk fodbold i Danmark samt skribent for ligaens nyhedssite.  I det hele taget kan han finde det fascinerende i så godt som alle former for sport, og han fryder sig altid over, når der bliver tid til at se noget sport i fritiden.

Send en besked til Mikkel