Mikkel er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han beskæftiger sig primært med kommunikation og PR, men har også en stor viden inden for SEO.

Mikkels journalistiske baggrund gør ham i stand til at skabe indhold af højeste kvalitet for både os selv og vores kunder. Mikkel tager et væld af forskellige tekstopgaver for både os selv og en række kunder og leverer altid produkter fra øverste hylde.

Han har desuden en unik forståelse for kommunikation og strategi. Det gør ham i stand til at yde rådgivning i forhold til kommunikation set over en bred kam, og Mikkel er også kendetegnet ved at være tørstig på viden om SEO for hele tiden at være opdateret på området som SEO-specialist.

Mikkel lærer fra sig af sine kompetencer i vores forskellige workshops. Du kan blandt andet møde ham i vores PR-workshop, og så åbner han desuden for sine genistreger, når han underviser i engagerende indhold.

Af og til kan Mikkel også findes online andre steder end hos OnlineSynlighed.dk, da han er både kommentator på livestreamede kampe fra den bedste række i amerikansk fodbold i Danmark samt skribent for ligaens nyhedssite.  I det hele taget kan han finde det fascinerende i så godt som alle former for sport, og han fryder sig altid over, når der bliver tid til at se noget sport i fritiden.