Dorte fungerer som online marketing konsulent hos OnlineSynlighed.dk. Hun er uddannet markedsføringsøkonom, og har en Professionsbachelor i Innovation og Entrepreneurship fra Erhvervsakademiet Lillebælt på Fyn, hvor hun oprindeligt er fra. Da Fyn ikke længere var fin, flyttede Dorte til Aarhus, hvor hun tog sin kandidat i IT, Kommunikation og Organisation fra Aarhus Universitet.

Dorte har altså både markedsføring og det mere tekniske aspekt i sin uddannelsesbaggrund, hvilket giver hende brede kompetencer. Dorte er vores tekniske haj, som løser mange opgaver inden for både webshops og hjemmesider. Dorte brænder desuden for online markedsføring, hvilket smitter tydeligt af på hendes arbejde, som også består af content marketing i form af tekstforfatning og generel online kommunikation. Hun er hjælpsom og positivt indstillet, hvilket også skinner igennem ved hendes kommunikation med vores kunder.

Dorte har det primære ansvar for vores blog særligt grundet hendes dybdegående og faglige viden omkring søgemaskineoptimering og alle andre facetter af online markedsføring.

Privat bor Dorte i Randers med kæresten Allan. I fritiden spiller Dorte håndbold, og er desuden frivillig i Studenterhus Aarhus, hvor hun førhen har fungeret som gruppeleder. Derudover er hun rejselysten, og har som mål at komme uden for landets grænser mindst en gang om året.

Send en besked til Dorte