Dennis er sælger hos OnlineSynlighed.dk og den første, nye og eksisterende kunder møder, når de ringer til os. Igennem en god dialog og grundig behovsafdækning sørger han for, at det er den rette løsning, der bliver valgt og eventuelt skræddersyet til vores kunder. Han deltager også i lokale og regionale netværksgrupper og plejer relationer til nuværende kunder.

Med en baggrund som selvstændig fotograf igennem 10 år og senere som sælger af og rådgiver omkring abonnementsbaserede IT og teleløsninger, har han en forståelse for afdækning ad kundens behov og vigtigheden af god digital eksponering for både store og små virksomheder.

Dennis brænder for at skabe merværdi for vores kunder og levere løsninger, som giver mere trafik, flere kunder og skaber mere omsætning for dem og er med til at opbygge en god og langvarig relation til OnlineSynlighed.dk. Værdien skabes ved en holistisk tilgang til en virksomheds online profil, hvor både placering på googlesøgninger, indhold på hjemmeside og sociale medier samt interne og eksterne links alle er i spil.

Dennis bor i Holme sammen med sin datter og kæreste. Når han ikke arbejder eller bruger tid sammen med sin familie, nørder han brygning af øl, går ture med husets hund og fotograferer på hobbyplan.