Er du ambitiøs, resultatorienteret og interesseret i en karriere med gode muligheder for kompetenceudvikling og indtjening?

Har du minimum 2 – 3 års relevant erfaring med dokumenterbare resultater, og vil du nu gerne videre i en virksomhed i vækst?

Vil du være blandt de bedste og være en del af en engageret og dynamisk virksomhed?

Løsningssalg til virksomheder i alle brancher

Som sælger hos OnlineSynlighed.dk får du ansvaret for salg af skræddersyede digitale løsninger. Du vil indlede dialogen med både små, mellemstore og store virksomheder i alle brancher. I samspil med kunden, bliver det din opgave at fastlægge online vækststrategier og levere de bedst mulige digitale marketingkanaler. Du vil løbende blive uddannet i digital markedsføring, forretningsudvikling og databaseret B2B salg. Hverdagen byder på stor frihed og plads til sjov i professionelle rammer.

Du vil få en stilling med spændende og alsidige udfordringer og en unik mulighed for at gøre karriere i en hastigt vækstende branche. Du vil deltage i de forskellige netværk, hvor vi allerede er repræsenteret samt i nye netværkssammenhænge, som du selv er med til at afdække.

Er du sælger på vej frem?

Den nyoprettede stilling kræver i sig selv ingen bestemt uddannelsesmæssig baggrund. Vi er også ligeglade med, om du er 24 eller 60. I stedet forventes det, at du har opnået konkret og praktisk salgserfaring og at du kan dokumentere gode resultater med selvstændigt opsøgende salg fra en tilsvarende stilling i en teknisk- og weborienteret B2B virksomhed.

Derudover besidder du følgende kvalifikationer

Erfaring fra salg af digitale marketingydelser, hjemmesider og webbaserede løsninger er et krav.

Hertil er det en fordel, hvis du har et godt netværk i den danske bureaubranche, da vi jævnligt agerer underleverandør for disse. Forhandlinger er noget, du er god til, og du er stærk til at etablere og vedligeholde de langsigtede kunderelationer.

Du er typen, der bider sig fast og som ikke giver op – heller ikke når salgsprocessen trækker ud.

Du udviser høj energi, vedholdenhed og tager ejerskab over salgsprocessen, ligesom du tilfører intensitet og entusiasme til teamet.

Unikke rammer

  • Fast løn med resultatbonus
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Masser af spændende opgaver og deadlines
  • Professionelt udstyr
  • Frokost- og frugtordning
  • Et godt arbejdsmiljø med højt humør
  • Et lækkert åbent kontor med aircondition, fantastisk akustik, bordfodbold, massagestol m.m.

Du bliver derudover en del af vores fredagsbar, julehygge, julefrokosten, sommerfesten og mange andre sociale og faglige arrangementer i løbet af året.

Sådan søger du

Har du ovenstående kvalifikationer og finder opslaget interessant, så kontakt os i dag på job@onlinesynlighed.dk eller ring på tlf. 70 13 63 23 og spørg efter John.

Deadline for ansøgning: Vi søger løbende, indtil den rette profil er fundet.

Vi ser frem til at byde vores nye kollega velkommen

OnlineSynlighed.dk teamet

Onlinesynlighed.dk er et digitalt bureau i vækst, der arbejder med datadrevet marketing og rådgivning om online markedsføring med høj ekspertise indenfor synlighed på nettet. Værktøjerne er SEO, Google Ads, sociale medie-annoncering og mange andre spændende digitale marketingydelser.  Bureauet ligger i dejlige faciliteter i Hadsten midtby, lige midt mellem Århus og Randers og beskæftiger pt. 5 medarbejdere samt en række tilknyttede freelancere.