Bliv praktikant hos OnlineSynlighed.dk

Vil du være vores nye online marketing praktikant?

Er du glad for kommunikation? Har du interesse for online markedsføring? Skal du i praktik efter sommerferien? Så kan vi måske tilbyde dig et spændende praktikforløb i en vækstvirksomhed!

Som online marketing praktikant hos OnlineSynlighed.dk får du opgaver inden for:

Kommunikation og online marketing

  • Tekstforfatning for både os selv og kunder
  • Markedsføring på sociale medier
  • Content marketing

Søgemaskineoptimering

Værktøjer

  • CMS-systemet WordPress
  • Office-pakken
  • Outlook
De her opgaver får du hos os

I praksis kommer du til at arbejde med:

Som online marketing praktikant hos os, får du masser af erfaring med konkrete opgaver.

En del af arbejdet vil handle om at udføre aftalte indsatser for vores kunder, hvilket i høj grad vil være fremstilling af tekster til forskellige formål.

En mindre del af arbejdet vil være at udtænke og planlægge markedsføringsindsatserne. Det gør du i samarbejde med dine nye kolleger og i sparring med kunden selv.

Derudover vil du også få lov til at arbejde med interne projekter og vores egen markedsføring. Vi håber derfor på, at du kommer med nogle gode idéer, som vi kan prøve på os selv.

Den rigtige profil

For at du får mest muligt ud af dit praktikforløb hos os, er det vigtigt, at du er et godt match til teamet, og at der er en god forventningsafstemning om opgaverne.

Det her er den rigtige praktikplads for dig, hvis du:

  • Er meget glad for at skrive – og god til det!
  • Har flair for markedsføring
  • Interesserer dig for e-handel
  • Kan lide at lære noget nyt hver dag

Hvis du har erfaring med at skrive søgemaskineoptimerede tekster, er god til Photoshop eller har erfaring med WordPress vil det være en fordel – men det er ikke et krav, og her er plads til at lære.

Praktiske informationer

Når du starter som praktikant hos os, er det vigtigt for os, at du får en grundig introduktion til tingene. Derfor bliver du som det første kørt i stilling med et kort, internt introforløb. Du starter altså med at lære om søgemaskineoptimering og online markedsføring. Fra begyndelsen kommer du til at prøve kræfter med rigtige kundeopgaver, og du får en mentor, som hjælper dig med at komme godt fra start.

Den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer på kontoret i Hadsten, hvor vi mandag til fredag møder fra 8:00 – 16:00 og 8:00 – 15:30 om fredagen.
Vi ligger blot et kvarters togtur fra Aarhus Hovedbanegård og Randers Station og kun 100m fra Hadsten togstation. Der er gratis parkeringspladser i nærheden.

Vi håber, at du har fået lyst til blive en del af vores team. Send din motiverede ansøgning til job@onlinesynlighed.dk – fortæl gerne lidt om dig selv, og hvad du kan bidrage med hos os. Vi vil også gerne se dit CV og eventuelt andre relevante papirer.

Du kan læse mere om job og karriere hos OnlineSynlighed.dk her.