webapoteket. ugens medlem hos fdih

Webapoteket spurter fremad med en mission: At være danskernes foretrukne apotek

webapoteket. ugens medlem hos fdihWebapoteket er ugens medlem hos FDIH

Foreningen for Dansk Internet Handel, bedre kendt som FDIH, sætter hver uge fokus på et af deres medlemmer. I denne uge er det Webapoteket.dk, der er kommet i spotlightet hos FDIH.

Artikel fra FDIH om Webapoteket. Billede: FDIH

Artikel fra FDIH om Webapoteket.
Billede bragt med tilladelse fra Webapoteket

Find hele interviewet med Webapoteket.dk her.

Webapoteket har på ganske få år ændret vilkårerne for, hvordan danskere køber deres receptpligtige medicin – for de har koblet receptsystemet til deres webshop, således at enhver dansker kan logge ind med sit NemID og bestille medicin hjemmefra.

Til FDIH udtaler Webapoteket, at ”det er komplekst at få løftet SEO, få indsamlet information til SEM, skabe en løbende udvikling i Webshoppen og overholde lovgivningen og udviklingen inden for denne.

Hos OnlineSynlighed.dk er vi stolte af at have hjulpet Webapoteket med netop at løfte SEO-opgaven gennem et langt samarbejde – og ikke mindst at realisere deres ambitioner om at blive Danmarks førende online apotek.

Vores gode samarbejde med Webapoteket har da også kunnet måles på antallet af deres besøgende:

Det har resulteret i en mangedobling i antallet af besøgende på siden og samarbejdet med OnlineSynlighed.dk (…), der har været et væsentligt element i at opnå positionen som Danmarks førende online apotek.” fortæller Gunni Mikkelsen, der er CEO for Webapoteket.dk.

Klik her for at læse hele vores reference fra Webapoteket og andre kundeudtalelser.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen