Vores mest læste blogindlæg i 2017

Top 5 blogindlæg i 20172017 har på mange måder været et godt år. Har du set Johns nytårstale på Facebook ved du, at året blandt andet har budt på nye spændende samarbejder, nye tiltag, og vi har forstærket vores team.

I nytårstalen nævner John også, at vi altid arbejder på at følge med i trends og tendenser. Dette kommer særligt til udtryk på vores blog, hvor vi sætter en ære i at dele vores viden og (forhåbentlig) at gøre vores læsere klogere.

Vores blog har været flittigt besøgt i 2017. Faktisk er den besøgt 67.841 gange i løbet af året. Herunder kan du se top 5 over de mest læste blogindlæg i året, der er gået. Hvem ved – måske får du ny viden og inspiration, som du kan bruge gennem 2018.

Nr. 5: Google skruer op for sikkerheden

Sikkerhed på Google

Tilbage i august kunne vi bringe nyheden om, at Google ville øge sikkerheden for brugerne. Her skrev vi om vigtigheden af at få din hjemmeside beskyttet med et SSL certifikat. Særligt i forbindelse med den nye persondataforordning kan vi ikke understrege nok, at et SSL certifikat er en nødvendighed i dag.

Læs: “Google skruer op for sikkerheden”

 

Nr. 4: Meta title og title tag – hvad er forskellen?

Dette er et indlæg tilbage fra 2015, men vi oplever stadig, at der er mange, der er i tvivl om forskellen – og det bliver kun understreget af besøgstallet på dette indlæg, som har sneget sig ind som det fjerde mest læste indlæg i 2017.

Læs: “Meta title og title tag – hvad er forskellen?”

Nr. 3: Den ultimative guide til Google Analytics

Google Analytics er et uundværligt værktøj for hjemmesideejere. Analytics samler data om dine besøgende – data som du kan bruge til at optimere din hjemmeside. Analytics kan give dig viden om hvem dine besøgende er, hvilke sider de besøger, hvilken side de landede på samt fra hvilken side de forlod din hjemmeside igen og meget mere. Det er blandt andet Google Analytics, der fortæller os, hvilke blogindlæg, der er de mest besøgte.

Læs: “Den ultimative guide til Google Analytics”

 

Nr. 2: SEO: 5 metoder til at finde søgeord til din virksomhed

SEO: 4 redskaber til søgeordsanalyse

Igen er det et indlæg fra 2015, der har sneget sig ind på listen – denne gang ind på en flot 2. plads. Søgeord er et vigtigt begreb, når vi arbejder med SEO. Kender du ikke dine søgeord, hvad optimerer du så efter?

Dette blogindlæg giver dig gode redskaber til at lave en grundig søgeordsanalyse. Vi har også skrevet en lang række andre indlæg om søgeordsanalyse – læs med her:

Læs: “SEO: 5 metoder til at finde søgeord til din virksomhed”

 

Nr. 1: Guide: Sådan bruger du Instagram som virksomhed

2017s absolutte vinder af titlen som ”Mest læste blogindlæg” går til ”Guide: Sådan bruger du Instagram som virksomhed. Dette indlæg er blevet læst mere en 7.000 gange i det forgangne år (til sammenligning blev nr. 2 ”kun” læst 2.098 gange).

Instagram er et socialt medie, der vinder frem blandt virksomheder. Vi er glade for, at vi kan hjælpe en lang række virksomheder på rette vej, når de tager beslutningen om at oprette en Instagram-profil.

Indlægget er fra 2016, og siden hen er der kommet nye funktioner til mediet – eksempelvis Stories. Mon ikke at indlægget snart bliver opdateret, så det er tidssvarende og kan hjælpe dig igennem de øvrige muligheder, som mediet giver?

Vidste du i øvrigt, at vi også har en Instagram-profil? Se hvordan vi bruger den her: @onlinesynlighed.dk

Læs: “Guide: Sådan bruger du Instagram som virksomhed”

 

Her til sidst vil vi blot sige tak til alle vores læsere. Vi glæder os til at berige dig med endnu mere viden her i 2018.

Husk at du kan holdes opdateret om vores seneste blogindlæg på vores Facebook-side. Vi sender også nyhedsbreve ud hver tirsdag, hvor vi giver dig tips og tricks til online markedsføring – du kan tilmelde dig her.

Har du spørgsmål eller kan vi hjælpe dig med noget, er du som altid velkommen til at kontakte os. Udfyld blot kontaktformularen herunder.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen