Vi skal på dating! Praktik-dating

Vi skal på dating! Praktik-dating!

Vi skal på dating! Praktik-datingOnlineSynlighed.dk er i en spændende udvikling, hvor vi oplever markant vækst i kunder og spændende opgaver.

Fremgangen og det stigende antal opgaver har medført et behov for flere kolleger på vores hold af kompetente marketingfolk.

Vi er blevet flere i vores team i løbet af i år, og nu er vi på udkig efter endnu en profil.

Vi søger en dygtig og engageret markedsføringsøkonom-studerende.

Derfor drager vi til Erhvervsakademi Dania i Randers, hvor der fredag den 30. oktober 2015 fra kl. 8 til kl. 10 er arrangeret praktik-dating.

Her får virksomheder mulighed for at møde de studerende og høre, hvad de studerende kan tilbyde med henblik på eventuelt at udvælge de kandidater, virksomhederne måtte ønske at få i praktik. Arrangementet hos Erhvervsakademi Dania i Randers giver ligeledes mulighed for at netværke og udveksle erfaring med andre virksomheder, der tidligere har haft studerende i praktik fra Dania.

På vores stand ved praktik-dating får de studerende mulighed for at møde vores team. Vi vil gerne fortælle de markedsførings-studerende, hvorfor de bør vælge OnlineSynlighed.dk som praktikplads.
De studerende får også lejlighed til at møde Malene, der er i gang med uddannelsen som handelsøkonom ved Erhvervsakademi Dania og som er i praktik hos os.

Vi ser frem til en dag med spændende praktik-dating og mulighed for at møde mange engagerede studerende.

Er du markedsføringsøkonom-studerende hos Dania, er du også meget velkommen til at kontakte os via formularen nedenfor.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen