Vi skal på dating! Praktik-dating!

Vi skal på dating! Praktik-dating!OnlineSynlighed.dk er i en spændende udvikling, hvor vi oplever markant vækst i kunder og spændende opgaver.

Fremgangen og det stigende antal opgaver har medført et behov for flere kolleger på vores hold af kompetente marketingfolk.

Vi er blevet flere i vores team i løbet af i år, og nu er vi på udkig efter endnu en profil.

Vi søger en dygtig og engageret markedsføringsøkonom-studerende.

Derfor drager vi til Erhvervsakademi Dania i Randers, hvor der fredag den 30. oktober 2015 fra kl. 8 til kl. 10 er arrangeret praktik-dating.

Her får virksomheder mulighed for at møde de studerende og høre, hvad de studerende kan tilbyde med henblik på eventuelt at udvælge de kandidater, virksomhederne måtte ønske at få i praktik. Arrangementet hos Erhvervsakademi Dania i Randers giver ligeledes mulighed for at netværke og udveksle erfaring med andre virksomheder, der tidligere har haft studerende i praktik fra Dania.

På vores stand ved praktik-dating får de studerende mulighed for at møde vores team. Vi vil gerne fortælle de markedsførings-studerende, hvorfor de bør vælge OnlineSynlighed.dk som praktikplads.
De studerende får også lejlighed til at møde Malene, der er i gang med uddannelsen som handelsøkonom ved Erhvervsakademi Dania og som er i praktik hos os.

Vi ser frem til en dag med spændende praktik-dating og mulighed for at møde mange engagerede studerende.

Er du markedsføringsøkonom-studerende hos Dania, er du også meget velkommen til at kontakte os via formularen nedenfor.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage

Vi skal på dating! Praktik-dating!