fiskedate

Nu skal vi på date igen

fiskedateI efteråret var vi på date, og nu skal vi igen, selvom det kun er 4 måneder siden sidst. For vi havde heldet med os, da vi drog på date sidste gang – vi fik nemlig hele to fisk i nettet. Vi håber på at fange endnu en god fisk, når vi denne gang går på date.

Fiskedate

Det drejer sig om det ”speed-dating”-lignende arrangement hos Erhvervsakademi Dania i Randers, når de på torsdag (d. 17. marts) gentager deres praktikdating-arrangement. Her kan virksomheder møde praktikanter ansigt til ansigt, modtage CV’er og ansøgninger, samt netværke med hinanden og udveksle erfaringer med at have studerende i praktik.

Hos OnlineSynlighed.dk har vi gjort os nogle positive erfaringer med at have praktikanter fra Erhvervsakademi Dania, hvorfra vi har hele tre dygtige studerende siddende. Derfor vil vi gerne på date igen, og vi håber at møde flere kompetente unge mennesker ligesom sidste gang.

Vi søger en dygtig handelsøkonom

lupEfter endnu en periode med vækst og kundetilstrømning, har vi brug for at udvide vores team. Vi er derfor på udkig efter en engageret og seriøs handelsøkonom til et 8 måneders praktikforløb, som kan blive et værdsat medlem af holdet bag OnlineSynlighed.dk.

Til arrangementet får de praktiksøgende studerende mulighed for at snakke med Malene, Elisabeth og Tania, som alle tre er praktikanter hos os nu. De kommer fra henholdsvis uddannelserne handelsøkonom med speciale i salg, markedsføringsøkonom med speciale i reklame og handelsøkonom med speciale i e-handel.

I samme forbindelse modtager vi gerne motiverede ansøgninger og relevante CV’er, men som studerende er man også velkommen til at sende den slags til os på forhånd. Vi har udarbejdet et stillingsopslag, som nærmere beskriver, hvad vi søger.

John Nielsen