Vækst din virksomhed med et skræddersyet kompetenceløft

Workshop ideMere trafik til hjemmesiden, flere besøgende i butikken og større brandkendskab og synlighed? Det er blot nogle af fordelene ved at fokusere på din synlighed online.

Men desværre ved mange virksomheder ikke, hvor de skal starte; om det er hjemmesiden, de sociale medier eller noget helt tredje. Ofte er det en kombination af flere platforme kombineret med den rette målretning og målsætning, der skal til for at få det største udbytte.

Har din virksomhed brug for rådgivning til, hvordan du bedst synliggør dig selv og får flere henvendelser? Så kan du lige nu få tilskud til kompetenceløft gennem Favrskov kommune. Med et tilskud til kompetenceløft kan du få rådgivning hos OnlineSynlighed.dk. Vi er godkendte leverandører, og hjælper både store og små virksomhed med at gøre en forskel, så du kan opnå flere henvendelser.

Kompetenceløft med tilskud gennem Favrskov kommune og Favrskov Erhverv

Favrskov kommune er kendt for at være en af de kommuner, som gør rigtig meget for erhvervslivet i lokalområdet. Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse for de lokale erhvervsdrivende, at Favrskov kommune igen har åbnet op for en pulje, der giver virksomheder mulighed for tilskud til kompetenceløft. Formålet med disse kompetenceløft, som Favrskov kommune efterhånden har haft tilbudt en del af er, at de mange lokale forretningsdrivende har mulighed for at styrke sin virksomhed ved at opruste i flere kompetencer inden for eks. digital markedsføring og synlighed. Ved at opruste i kompetencer inden for markedsføring med et kompetenceløft, opnås en øget effektivitet og bedre resultater, herunder eks. mere trafik og flere konverteringer, der kan være til gavn for flere lokale virksomheder.

Kompetenceløftet er relevant for alle virksomheder i Favrskov kommune. Som lokal virksomhed kan du dermed få mulighed for at søge om tilskud på op til 5000 kr., som du kan bruge på rådgivning og sparring ift. at styrke synligheden af din forretning og skabe mere salg.

Få rådgivning og sparring hos OnlineSynlighed.dk med et kompetenceløft

Personer i workshopHos OnlineSynlighed.dk har vi igennem de sidste par år haft fornøjelsen af at undervise flere af de lokale forretninger i Favrskov Kommune. Vi er godkendte rådgivere inden for digital markedsføring, og vi vil rigtig gerne hjælpe til, at de lokale virksomheder kan øge deres synlighed og opleve mere trafik – både online og offline. Bor du ikke i Favrskov kommune, kan du i stedet søge om kompetenceudvikling igennem Iværksætter Danmark.

Som marketing bureau har vi mange års erfaring i at undervise i digitale medier, og du vil således få kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dit niveau, uanset om du har brug for hjælp til annoncering eller hjemmesiden.

Når du får et kompetenceløft hos os, sørger vi for at skræddersy en workshop til dig, hvor vi tager udgangspunkt i din aktuelle situation og dine ønsker til udbyttet af workshoppen. På den måde sikrer vi, at du går derfra med viden, der kan bringe dig et skridt videre målet.

Inden for online synlighed og markedsføring findes rigtig mange forskellige emner, og vi kan bl.a. komme ind på følgende emner:

  • Annoncering
  • Sociale medier
  • SEO
  • Hjemmeside

Annoncering er et vigtigt og særdeles væsentligt værktøj, hvis du ønsker at få trafik og synlighed. Når du begynder at annoncere, vil du nemlig få resultater med det samme, frem for at skulle vente, som det er tilfældet med eks. SEO. Vi har mange års erfaring i at arbejde med annoncering på både de sociale medier, herunder Facebook og LinkedIn, samt på Google Ads. Har du brug for hjælp til annoncering kan du derfor få det med et kompetenceløft hos os.

Sociale medier er inden undtagelse, når vi taler online tilstedeværelse. Er du i tvivl om, hvor din målgruppe er, om det er Facebook, LinkedIn, TikTok eller Instagram? Så kan vi hjælpe. Sammen kigger vi på din målgruppe, og hvor det bedst kan svare sig for dig at bruge dine ressourcer. Ofte vil det være en kombination af forskellige medier, og du får selvfølgelig undervisning i disse, så du kan få størst muligt udbytte ud af dem.

Som bureau kan vi også hjælpe dug med at fokusere på SEO, hvis du har brug for det. Drømmer du om at blive klogere på SEO, så kan vi hos OnlineSynlighed.dk også hjælpe dig med dette. Vi har hjulpet mange kunder med deres SEO, hvor de har fået bedre placeringer og dermed mere trafik, og vi har derfor en stor viden og indsigt i markedet og på, hvordan du kan ramme din målgruppe med de rette søgeord.

Udover ovenstående, som typisk er det, de fleste virksomheder har brug for hjælp til, hjælper vi selvfølgelig også med mange andre ting, som eks. en brandingstrategi, eller hjemmeside. Får du bevilget et kompetenceløft, tager vi en snak om, hvilke emner, der er mest relevante for dig. Med et kompetenceløft vil du dermed få konkret viden, du kan bruge, når du vil synliggøre dig selv. Når du først kommer i gang med at implementere de forskellige strategier og tiltag, vil du på sigt kunne opnå et større kendskab, flere henvendelser og flere konverteringer.

Der er altså rigtig mange fordele ved at få et kompetenceløft i markedsføring hos os. Det bedst af det hele er, at du ingen egenbetaling har. Du kan altså relativt hurtigt og nemt komme i gang med din egen markedsføring.

Sådan søger du:

ansøgning onlineEr din virksomhed klar til at tage næste skridt? Så kan du søge om et kompetenceløft igennem Favrskov Erhverv, på deres hjemmeside. For at ansøge om tilskud, skal din virksomhed ligge i Favrskov kommune, og skal enten være et anpartsselskab, aktieselskab, enkeltmandsvirksomhed, iværksætterselskab eller interesseselskab. Desuden må din virksomhed ikke have haft et kompetenceløft i 2023. Opfylder du kriterierne for at søge, er det blot om at gå i gang med processen. Først og fremmest skal du bruge et tilbud fra din leverandør, som du kan medsende ansøgningen. Når denne er godkendt, vil du herefter aftale nærmere om forløbet med leverandøren.

Er du klar til at vækste din virksomhed?

Hvis du har brug for at få flere kompetencer inden for digital markedsføring, og gerne vil stå for det selv, så kan kompetenceløft være den helt rette mulighed for dig, hvis du bor i Favrskov kommune. Med kompetenceløftet får du den nødvendige viden og brugbare værktøjer, der skal til for at vækste din virksomhed. På den måde bliver du klar til selv at stå for din egen markedsføring.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Ellers kan du se mere om kompetenceløft og ansøgning her til på denne side.

Vil du hellere have, at vi skal stå for din digitale markedsføring og online synlighed, så lad os tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig videre. Kontakt os på 70 13 63 23 eller via nedenstående kontaktformular, hvis du er klar til at vækste din virksomhed.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen