Tilstandsrapport for søgemaskineoptimering

Tilstandsrapport for søgemaskineoptimering

Tilstandsrapport for søgemaskineoptimeringStår du selv for søgemaskineoptimeringen af dit website, kan det være guld værd at få nogen andre øjne på det. De andre øjne kan komme fra OnlineSynlighed.dk i form af en tilstandsrapport for din søgemaskineoptimering – et tjek af, hvordan det ser ud lige nu.

Søgemaskineoptimeringstilstandsrapporten kigger selvfølgeligt ikke kun på, hvordan det ser ud nu, men kommer også med forslag til, hvordan det hele kan gøres bedre. Vi kommer med forslag både til tekniske implementeringer, til oplagte indholdsforslag, hjælp til linkbuilding og den overordnede fremtidige strategi i søgemaskinerne – kort sagt hvad der skal til for at give dig mere online synlighed!

Grundig søgemaskineoptimeringsrapport

Tilstandsrapporten vi leverer, er meget grundig og tager udgangspunkt i fundamentet for din indtjening – dit website. Vi kigger på hvad der teknisk kan være i vejen for bedre placeringer i form af fx en dårlig .htaccess-fil, duplicate content og no-index-tags, vi kigger på muligheden for at skabe mere indhold og en generel content marketing strategi, muligheden for at tiltrække flere naturlige links samt at skabe flere links med regulær linkbuilding og sidst, men ikke mindst, hvad der ellers kan gøres for at øge din online synlighed.

En tilstandsrapport for din søgemaskineoptimering er vejen frem, hvis du selv laver det hele eller mangler inspiration til fortsatte forbedringer. Søgemaskineoptimering er et fag, der kræver utrolige mængder inspiration, både i forhold til at udtænke strategier, til at skrive indhold og til at eksekvere planer – uden den inspiration sker der intet. Få inspirationen og modet tilbage til søgemaskineoptimering med vores grundige tilstandsrapport.

Analyse med konkrete forslag

Vores tilstandsrapport er mere end bare en analyse af websitet, som du kan få så mange andre steder. Vi konstaterer ikke blot, hvis der er et problem, men vi kommer også med en løsning på problemet – og forslag til endnu ikke opståede problemer samt muligheder, du ikke vil have lyst til at gå glip af.

Efter at have modtaget tilstandsrapporten, vil du have en lang række konkrete forslag at arbejde videre med i forhold til din søgemaskineoptimering. Alt i alt en meget værdiskabende handel; Vi bruger ikke tid på at rette fejlene, men hjælper dig videre ved at konstatere dem og komme med løsningsforslag. På denne måde er du også beredt, skulle de samme fejl opstå en anden gang. Vores søgemaskineoptimeringsrapport er derfor også en ganske prisbillig løsning, skal der igen gang i søgemaskineoptimeringen af et givent website.

En søgemaskineoptimeringsrapport kan både være indledningen til et langvarigt samarbejde, men også blot en engangsmulighed, der giver dig mere at gå videre med i forhold til egen SEO. Tag kontakt og få en tilstandsrapport med alt, du har brug for med henblik på at øge din online synlighed – og derved også sælge mere på nettet.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen