Synlighed med online marketing

Synlighed med online marketing

Synlighed med online marketingOnline marketing er det engelske udtryk for online markedsføring. Dog er marketing et meget udbredt ord i Danmark, og derfor ses det ofte at online marketing både substituerer og endda erstatter det danske udtryk ”online markedsføring” blandt erhvervsfolk. Derfor skal du være helt rolig, når du begynder at se de engelske udtryk, for vi benytter dem kun, når det også giver mening på dansk.

Lad os komme tilbage til hvad ”online marketing” egentlig er for noget. Online marketing et gigantisk stort begreb, blandt andet fordi at der er kommet så mange marketingskanaler på internettet, at det kræver grundige analyser og forberedelser før man springer ud i det. I internettets spæde start handlede man med simple bannere og tekstlinks, men dengang kendte man ikke til de analysemuligheder, som internettet egentlig havde mulighed for at udføre. Når det så er sagt handles der stadig med bannere, og alt det der tilhører den kategori, men det er blot langt mere avanceret end før.

Siden de mange linkkategoriers opstart har Google overtaget med deres søgemaskine. Annoncering igennem Googles kanaler er også utrolig populært – både deres betalingsannoncering Google AdWords, men også synlighed igennem deres organiske søgeresultater. Sociale mediers ekspansion har også bredt online marketing på det område, så alt i alt er online marketing et gigantisk begreb, der dækker en eller anden form for marketing på online platforme.

Omsætningen er proportionel med synligheden

Nu kommer vi til noget af det allersjoveste, nemlig hvordan online marketing påvirker din omsætning og bundlinje. For igennem solid online marketing, kan din virksomhed synliggøre sig på langt flere platforme, og ramme netop din specielle målgruppe. En synlighed der er så målrettet vil tiltrække langt flere besøg på din hjemmeside, og dermed også langt flere potentielle kunder.

Inden du nu løber ud og bruger en masse penge på reklamer på internettet, både på Google og de sociale medier, så bliver du nødt til at vide en særdeles vigtig ting om online marketing. Det er, at du ikke bare kan gå ud og skyde bredt – for jo bredere du skyder, des flere unødvendige omkostninger kommer dit reklamebudget til at køre med – hvilket betyder, at det er dyrere for hver kunde du skaffer ind i din butik. Nogle gange kan det endda betyde, at det slet ikke kan betale sig for dig, at øge din synlighed for den pris.

Derfor er OnlineSynlighed.dk eksperter indenfor online marketing, og kan hjælpe dig med at få din virksomhed synliggjort på en effektiv og proaktiv måde. I internettets dynamiske univers handler det om at være præcis, og ramme din målgruppe på et perfekt niveau – så dine reklamekroner går til de helt rigtige mennesker.

Skab synlighed med online marketing i dag

Lad OnlineSynlighed.dk tage sig af online marketing i din virksomhed, og lad os sammen få klargjort og kortlagt dine målsætninger. Målsætningerne i din virksomhed afspejler typisk dine ønsker, behov og ikke mindst nødvendigheder for at skabe vækst i dit foretagende.

Kontakt os allerede i dag for en resultatorienteret samtale på telefon 70 13 63 23, eller benyt vores kontaktformular til højre, så ringer vi dig op på et passende tidspunkt. Ønsker du at sende os en e-mail, kan du også vælge at gøre det, så skriver vi til dig snarest muligt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen