Søgemaskineoptimering på dansk

Søgemaskineoptimering på dansk

Søgemaskineoptimering på danskSøgemaskineoptimering kommer af det engelske ord ”Search Engine Optimization”, forkortelsen er internationalt godkendt som SEO. Den direkte danske oversættelse af det engelske udtryk er fastlagt som ”søgemaskineoptimering”.

Hvis vi kigger på ordet søgemaskineoptimering med en dansklærers briller, kan det lyde som om vi skal optimere en søgemaskine – betydningen er dog en helt anden. Det handler om at optimere sin egen hjemmeside til søgemaskiner, så du kan rangere højere oppe på søgeresultaterne. Altså er søgemaskineoptimering en metode hvorpå du kan synliggøre dig selv på søgemaskinerne, når der søges efter de søgeord, som du gerne vil identificere din virksomhed med.

Så skar vi søgemaskineoptimering ud i pap, på rigtig kort tid – og denne artikel handler faktisk om hvordan vi hos OnlineSynlighed.dk skærer søgemaskineoptimering ud i pap. For de bedste resultater opnås, hvis begge parter kan se det positive i dem, og det er ligeså vigtigt at begge parter forstår betydningen af resultaterne.

Derfor giver OnlineSynlighed.dk søgemaskineoptimering på dansk. Et bestemt formuleret dansk, hvor alle kan være med, da det er på en letforståelig måde med målbare resultater.

SEO og dets betydning for dig

Det er lidt frustrerende når man først lærer om hvad SEO og søgemaskineoptimering er, men har man den rigtige sparringspartner, kan det hurtigt blive en fornøjelse at arbejde med SEO. Søgemaskineoptimering er nemlig et felt med rigtig mange forskellige faktorer, og ikke mindst er vedligeholdelse en af de ting, som er nøgleordene for søgemaskineoptimering.

Vi giver dig muligheden for, at få begreberne i orden og samtidig skabe en strategi for hvordan din virksomhed synliggør sig på søgemaskinerne. Når vi siger søgemaskiner i flertal, så er det fordi, at vi ikke kun kigger på Google, når der skal søgemaskineoptimeres – blandt andet er Bing også i fremgang i Danmark, og derfor laver vi fremtidssikret søgemaskineoptimering.

Når det så kommer til hvad det betyder for dig – din virksomhed, omsætning og bundlinje, så formulerer vi målbare resultater, der giver dig et stærkt billede af hvad SEO og søgemaskineoptimering betyder for dig som helhed. Både din virksomhed som helhed, men også hvad SEO betyder for de underliggende elementer i din virksomhed.

Få letforståelig søgemaskineoptimering i dag

Vælger du at kontakte os i dag, kan du allerede nu tage det første stabile skridt imod letforståelig søgemaskineoptimering. Du kan glæde dig til at få en sparringspartner, som kortlægger dine behov, ønsker og målsætninger på en måde, hvor alle brikkerne falder på plads i forhold til søgemaskineoptimering.

For søgemaskineoptimering er et stærkt redskab, men det skal også passe i overensstemmelse med din langsigtede strategi, og det skal helst give resultater der kan måles, vejes og behandles, så din virksomhed opnår mere profitabel vækst.

Ring nu på telefon 70 13 63 23 eller benyt vores formular til højre, så ringer vi dig op på et passende tidspunkt. Vi kan selvfølgelig også kontaktes via e-mail, og det anbefaler vi at du gør, hvis du gerne vil vise din hjemmeside frem, og på hvilke områder du ønsker en forbedring i søgemaskinerne.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen