SEO-tilstandsrapporten-er-din-billige-DIY-løsning_1

SEO-tilstandsrapporten er din billige DIY-løsning

SEO-tilstandsrapporten-er-din-billige-DIY-løsning_1En SEO-tilstandsrapport er, som navnet antyder, en rapport udformet af en SEO-professionel over et givent website. Der sættes fokus på især sidens søgemaskinemæssige svagheder, således at disse kan udryddes.

Forudsætningen for at rangere på givende søgeord i dag i Google er, at hele ens website spiller i forhold til søgemaskinerne – enkelte fejl, såsom tomme sider eller duplicate content på blot en brøkdel af domænets indekserede sider, kan trække resten af domænet ned. Og hvis søgeordene slet ikke er at finde på domænet tager det blot endnu længere tid.

Dette er blot nogle af de mange punkter, en professionel SEO tilstandsrapport tager hensyn til; samlet det grundlæggende fundament for gode rankings lægges med arbejdet på selve ens side.

Ret selv dine fejl og spar penge

Med en SEO rapport har du mulighed for at få alle dine fejl udpeget af en professionel samt en guide til, hvordan du igen løser dine problemer.

Dette sætter dig altså i stand til selv at løse dine problemer – din eneste udgift her er din egen tid og de få tusinde kroner, du har brugt på at få SEO tilstandsrapporten udformet til at starte med.

DIY = Do It Yourself = Gør-det-selv SEO

Hvis du gerne vil have SEO-jord under neglene og lære, hvordan søgemaskineoptimering fungerer helt praktisk set, er en SEO rapport en oplagt mulighed til at starte med. Her er du nemlig sikker på også at rette faktiske fejl og at dit arbejde gavner dit site.

Undgå fejl med en SEO tilstandsrapport

Kommer man til at generere en masse tomme sider ved et uheld med ens CMS kommer Googles Panda-opdatering efter en. Det gør Pandaen også, hvis man kommer til at generere duplicate content. Og kommer man til at lave irrelevante links i stor grad til ens website kommer Penguin-opdateringen hen og rammer en før eller siden med straf i søgeresultaterne til følge.

Det er ikke blevet nemmere at eje et website i dag end tidligere. Der er flere farlige stier at betræde i forhold til især Googles søgemaskine.

Derfor bør man ikke gå i gang med SEO på ens vigtige sites selv uden den fornødne viden om, hvad man laver. Og den fornødne viden kan man få netop ved at investere i en SEO-rapport. Denne viser en præcis, hvor kræfterne skal sættes ind, og hvordan det praktisk taget sker.

På denne måde eliminerer man som ejeren af et website muligheden for at ens ændringer ender med at komme websitet til skade, men man sparer samtidigt pengene til en dyr SEO-mand – SEO rapporten i sig selv er ikke nogen stor investering.

Bed eventuelt om hjælp til linkbuilding i rapport

En SEO tilstandsrapport handler typisk om on-site-optimering. De ting, der skal være i orden på selve dit site for, at du kan ranke i søgemaskinerne. Du har dog også mulighed for yderligere at bede om hjælp og råde råd til linkbuilding af dit website.

Ved du intet om linkbuilding i forvejen kan det være en god idé – irrelevant linkbuilding kan i dag decideret skade dit website, når Penguin-filteret næsten månedligt trækkes over søgeresultaterne i opdateret version.

Du kan få klaret alle problemer på dit website selv med en SEO rapport – og måske endda også at få lidt hjælp til den kommende link-promovering.

Det er billig, hands-on SEO med stor effekt i søgeresultaterne.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen