SEO tilstandsrapport

Derfor er en SEO tilstandsrapport nødvendig for dit SEO arbejde

SEO tilstandsrapportEn tilstandsrapport har nogle forskellige definitioner i dag, men den første reelle betydning opstod under huskøb. Det var vigtigt for huskøbere at få en tilstandsrapport, så de kunne se en redegørelse for eventuelle fejl og mangler, der end måtte være i det hus, som de nu var interesseret i at købe.

Ordets betydning den dag i dag er blevet spredt rundt på forskellige brancher og emner, for nu er det muligt at få en tilstandsrapport til næsten hvad som helst. En tilstandsrapport viser en redegørelse over tilstanden på emnet. Det kan være en klassisk tilstandsrapport over et hus, en tilstandsrapport over en bil eller endda en tilstandsrapport over kroppen, når der skal laves helbredsmæssige tjek.

En SEO tilstandsrapport er en rapport, hvor vi kommer med en redegørelse over hvilke forbedringsmuligheder der er på din hjemmeside eller webshop, når vi har SEO brillerne på. Det er derfor en rapport der er fantastisk at hive frem, når der skal skabes overblik og samtidig er det en god rapport at referere til, når man skal måle processen og resultaterne på SEO arbejde.

Find dine svage punkter med en SEO tilstandsrapport

I stedet for at lukke øjnene for de svage punkter, som din hjemmeside eller webshop nu end måtte have, er det langt bedre at kende til sine svagheder, og gøre dem stærkere. For nu du gør hele din hjemmeside stærkere med søgemaskineoptimering, så vokser hele hjemmesiden i kvalitet, og dermed opnår du bedre rangeringer på Googles søgemaskine, og andre søgemaskiner.

Sammen med en SEO tilstandsrapport fra OnlineSynlighed.dk, får du selvfølgelig også en liste med hvilke tiltag der kan laves fra vores side, så der kan skabes større succes med SEO på din hjemmeside eller webshop. Succes der kan give dig større omsætning og en mærkbar forbedring på bundlinjen.

Få en grundig SEO tilstandsrapport

Vores arbejdsproces i forhold til hvordan vi laver en SEO tilstandsrapport kan beskrives med ét enkelt ord, og dette ord er grundig. For vi er grundige i vores arbejde, og udelader selv ikke det mindste, for nogle gange kan selv de små detaljer stå i vejen for de allerstørste ændringer.

Denne arbejdsproces sikrer kvaliteten, og vi er selvfølgelig diskrete med de opdagelser vi gør, når vi gennemtjekker din hjemmeside eller webshop med SEO brillerne og SEO tankegangen.

Ring til os i dag på telefonnummeret 70 13 63 23, og bestil en SEO tilstandsrapport. Du kan selvfølgelig også sende os en e-mail, eller udfylde vores ”Ring mig op”-formular på vores hjemmeside, så ringer vi dig op, hvor vi kan snakke mere om søgemaskineoptimering og omkring SEO tilstandsrapporter.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen