SEO-tilstandsrapport-som-startskud-til-samarbejde

SEO tilstandsrapport som startskud til samarbejde

SEO-tilstandsrapport-som-startskud-til-samarbejde

Søgemaskineoptimering er et spørgsmål om tillid. Tillid fra websiteejeren til, at SEO-manden varetager sitets bedste interesser og laver langtidsholdbar søgemaskineoptimering med godt indhold, stærke links og et godt fundament.

Denne tillid skal gerne bunde i SEO-leverandørens faglige kompetencer – men de er svære at bevise lige sådan uden videre. Især, hvis man som SEO-kunde har svært ved at sætte sig ind i, hvornår der er leveret et godt stykke arbejde.

En måde at tackle denne problemstilling på er ved at lade en SEO tilstandsrapport være indgangsvinklen til et samarbejde.

Lad os vise, hvad vi kan

Med en SEO tilstandsrapport har du mulighed for at lade OnlineSynlighed.dk vise, hvad vi er i stand til at gøre for dit website.

Vi har mulighed for at vise hvilke problemer, vi ser på siden, og hvordan vi vil tackle problemerne.

Du har med denne rapport i hånden mulighed for at konsultere venner, bekendte eller blot andre eksperter på et åbent forum for at få en “second opinion” på nogle af punkterne – eller blot høre, hvad andre ville gøre.

Når du har grundlag til en sammenligning har du bedre mulighed for at vurdere OnlineSynlighed.dk som din kommende SEO-leverandør.

SEO tilstandsrapport er en god model

Mange af vores langvarige samarbejder med kunder, vi i dag er glade for, er startet med SEO tilstandsrapporter.

Vi har her haft mulighed for at gå et site igennem for store og små fejl. Dette munder ud i en .PDF-rapport over alle de ting, man med fordel kan gøre ved sitet.

Nogle vælger her med rapporten i hånden selv at gå i krig med de forskellige punkter. Har man tid og viden til selv at stå for ens søgemaskineoptimering, er dette også en god løsning.

Ønsker man i stedet at fokusere på egen forretning, kan man lade os om at tage os af punkterne i SEO-rapporten. Nu har vi vist, hvad det er, hvad der skal til for topplaceringer i søgemaskinerne – og så kan vi også skyde bolden i mål for dig.

Søgemaskineoptimering er et stort træk – og så vedligeholdelse

Søgemaskineoptimering som felt er til at starte med et langt og sejt træk.

Vi finder en masse nye søgeord, din virksomhed kan få nye kunder på. Disse søgeord laver vi indhold til og vi sørger for at promovere det i søgemaskinerne med linkbuilding.

Derudover optimerer vi dit site – hastigheden, teksterne, den interne linkstruktur, selve sidearkitekturen og mange andre aspekter.

Søgemaskineoptimering som profession indeholder mange forskellige felter, mange parametre at spille på – og det er ikke blevet nemmere med tiden. Googles nylige opdateringer, kendt under navnene Panda og Penguin, har kun gjort det endnu sværere at lave SEO, da mange af de tidligere ”genveje” er fjernet.

Men samtidigt er genvinsten stadig enormt stor for de, der investerer ressourcer i at få udført deres søgemaskineoptimering efter alle kunstens regler. Især nu, hvor alle de andre falder som fluer.

Vi starter gerne med at lave din SEO-tilstandsrapport på OnlineSynlighed.dk – enten som indgangen til et længere samarbejde eller som din mulighed for selv at få jord under neglene og klare problemer på dit website.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen