SEO sparring til virksomheders ledelse

SEO sparring til virksomheders ledelse

SEO sparring til virksomheders ledelseMarkedsføringsaktiviteter er altid på dagsordenen, når virksomhedens ledelse skal se fremadrettet. Det er vigtigt at der er styr på de forskellige begreber, og selvfølgelig skal der også være styr på hvilke markedsføringsaktiviteter, der bedst kan betale sig for virksomheden. For ledelsens ansvar er stor, da de nemlig skal styre virksomheden hen imod vækst og større omsætning.

Af de markedsføringsaktiviteter der findes i verden, er markedsføringsaktiviteten på internettet vokset. Det vil sige at der er flere og flere virksomheder, der markedsfører sig på internettet, og det er også en logisk løsning, da langt de fleste forbrugere i eksempelvis Danmark kan findes på internettet. Det er især den del af online markedsføring, der kaldes for SEO, søgemaskineoptimering på dansk, der er boomet.

For af de potentielle kunder som jeres virksomhed går målrettet efter, søger på internettet inden de køber et produkt eller en ydelse. Der søges på diverse søgemaskiner, men den største søgemaskine i Danmark er Google. Google optimering er ofte et synonymt ord for søgemaskineoptimering, netop fordi Google har ca. 97% af markedet i Danmark, når vi kigger på rapporter fra analysevirksomheden StatCounter.

Et seriøst oplæg og sparring til jeres virksomhed

Har jeres virksomheds ledelse brug for sparring omkring søgemaskineoptimering eller generelt om markedsføring på internettet, så kan OnlineSynlighed.dk hjælpe til. For hos OnlineSynlighed.dk er vi erfarne med kontante resultater i rygsækken, når det kommer til online markedsføring.

Vi laver både søgemaskineoptimering, men gør også brug af bannerreklamer og markedsføring på de sociale medier. Dette gør os i stand til at rådgive jeres virksomhed på bedste vis, så ledelsen kan tage beslutninger på baggrund af den viden vi videregiver til jer. Den viden vi har anskaffet igennem hårdt arbejde i flere år, og viden som er baseret på erfaringer, resultater og ikke mindst information direkte fra de officielle markedsføringskanaler. OnlineSynlighed.dk følger nemlig de nyeste trends hos Google, Bing, Facebook, Twitter, LinkedIn o. lign. kanaler.

Få seriøs SEO sparring i jeres ledelse

Søgemaskiner bliver større og større, og de fylder mere og mere i vores hver dag. Få derfor de bedste forudsætninger til de bedste beslutninger internet i jeres virksomhed, og få noget seriøs SEO sparring fra OnlineSynlighed.dk. Vi hjælper til med en strategi og planlægning i forhold til markedsføring på internettet.

Ring til os allerede i dag på telefonnummer 70 13 63 23 og lad os drøfte hvad der er gunstigt for jeres virksomhed, og hvordan virksomhedens ledelse kan blive sat ind i vigtigheden af SEO og online markedsføring.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen