SEO rapport_1

SEO rapport

SEO rapport_1Ved du, hvordan det står til i forhold til SEO i din virksomhed, hvad der skal rettes her og nu samt hvad strategien bør være for øget besøgstilgang i fremtiden? Netop dette kan en SEO rapport fra OnlineSynlighed.dk give dig svar på – nyttige og konkrete forslag, der virker nu!

Med vores SEO rapport stiller vi skarpt på flere ting:
Hvordan ser det ud lige nu? Er der graverende fejl, der må og skal rettes inden midnat? Hvad kan der gøres med websitet som det er lige nu? Hvor er det muligt at få links fra, hvad skal der gøres i fremtiden – hvordan får du i det hele taget et mere søgemaskineoptimeret website, klar til at modtage besøgende fra Google?

SEO rapporten er et grundlag, du kan følge for at skabe et bedre website. Vejen til bedre beslutninger. Og derved også vejen til flere besøgende og en højere omsætning.

Hvem SEO rapporten er for?

SEO rapporten er til de, der ønsker selv at stå for søgemaskineoptimeringen på deres website, men er løbet ind i en mur. Denne mur et fald i besøg, mistede placeringer, manglende inspiration til nye forbedringer eller fjerde, der gør, at fremgang er et ønske nærmere end en realitet.

Vi kigger dit website godt efter i sømmene og finder ud af, hvad der kan gøres for at skaffe flere besøgende. Vi kigger både på det tekniske fundament, på indholdet og på den generelle oplevelse, man som bruger får. Samtidigt med vil vi også lægge op til en fremtidig strategi for indhold og linkbuilding – du får altså en køreklar liste til, hvordan du selv kan skaffe flere besøgende ved hjælp af søgemaskineoptimering.

Vores SEO rapport er den billige løsning, hvis du vil have professionelle til at komme med tips og tricks til forbedring af dit website, men samtidigt gerne selv vil stå for implementering. Du lærer søgemaskineoptimering at kende på et højere niveau samtidigt med, at du kan spare en masse penge ved selv at stå for det praktiske arbejde. Investeringen i en SEO rapport kan med andre ord hurtigt betale sig selv hjem mange gange.

Målet med en SEO rapport er klar – implementerbare forslag her og nu og en fremtidig strategi, der skaber topplaceringer på vigtige søgeord og derved flere salg for din virksomhed.

Nybegyndervenlig SEO (søgemaskineoptimering)

Har du ikke selv stået for søgemaskineoptimering før, kan der være mange nye begreber – linkbuilding, 301-redirects, .htaccess, rewrites, content marketing og duplicate content – at tage stilling til. Vi ved, at mange enten selv laver ændringerne eller får deres almindelige webmaster til det, og det er ikke altid lige, at de heller har styr på det tekniske i forhold til søgemaskineoptimering.

Vi kan derfor skrive vores SEO rapport i et sprog velegnet til begyndere med ordforklaringer for centrale begreber. På denne måde kan den normale webmaster eller du selv stå for implementeringen af de gavnlige forslag – også selvom den normale arbejdsdag går med alt andet end søgemaskineoptimering. Det snakker vi alt sammen om før arbejdet med SEO rapporten går i gang.

En SEO rapport fra OnlineSynlighed.dk er et skridt på vejen mod vækst. Har du råd til at lade være?

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen