Nyt samarbejde med professionel racerkører Frederik Nymark

Håndslag på aftalen med Frederik Nymark

Hos OnlineSynlighed.dk har vi netop indgået et samarbejde med den unge, lokale racerkører Frederik Nymark, der er et stort talent inden for motorsportsverdenen. I år kører han i Dansk Supertourisme Turbo-serien (DST). Sidste år fik Frederik Nymark en flot andenplads i finalen af samme mesterskab.

Frederik har benzin i blodet, og er tilknyttet Nymark Racing, som hans far, Flemming Nymark, står i spidsen for. Derudover er coach Michael Outzen, der selv tidligere har vundet DST-mesterskabet som aktiv racerkører, tilknyttet Frederik.

Ny professionel hjemmeside og online markedsføring

Hos OnlineSynlighed.dk er vi meget glade over at kunne støtte op om et stort, ungt talent, der er lokalt forankret i vores egen by, Hadsten. Det er nemlig her, Frederik er vokset op.

I denne løbssæson skal vi samarbejde med Frederik om at styrke hans online tilstedeværelse gennem en professionel profilhjemmeside og konsulentbistand vedrørende hans online markedsføring. Målet er at styrke Frederiks motorsportsprofil, så han kan komme endnu længere frem i motorsportsverdenen.

Der kommer til at være ekstra meget snak om motorsport i teamet fremover, når vi skal heppe på Frederik og følge med i de løb, han deltager i. Vi håber dog at holde motorsportsreferencerne på et udholdeligt niveau i vores kommunikation her på bloggen alligevel!

Sigtet er mod Le Mans

Frederik Nymark sejrerFrederik skrev i februar kontrakt med Schubert Motorsport, som har tætte forbindelser til den tyske bilgigant BMW. Som en del af den aftale skal Frederik ud og køre i Europa, men han skal også forsøge at træde det sidste skridt op på podiet og vinde DST i år.

Teamet har store planer med Frederik og vil forsøge at gøre den unge racerkører klar til at køre 24-timers løb for dem allerede til næste år. Tidligere har Frederik prøvet kræfter med de lange løb ved flere lejligheder, og det har hans nye team altså fået øjnene op for og vil køre ham i stilling til at køre samme type løb for dem.

Ender Frederik med at køre 24-timers løb for Schubert Motorsport, kan han se frem til nogle drabelige dueller på racerbanerne og muligheden for også at køre med i verdens måske bedst kendte racerløb – det klassiske 24-timers løb i Le Mans.

Det franske racerløb er ikke ukendt territorie for danske racerkørere, der som bekendt har leveret en lang række flotte resultater med sejre i flere klasser. Vi håber, at Frederik med vores hjælp når hele vejen til det verdenskendte franske løb!

 

En lille video fra min test i Barcelona :DDel og like gerne ,

Opslået af Frederik Nymark på 19. februar 2017

Ovenfor er en video fra Frederik Nymarks test i Barcelona.

Følg med når Frederik kører

Professionel racerkører Frederik Nymark i høj fart

Frederiks løbsserie herhjemme bliver sendt på seks af TV2’s regionale kanaler, når der bliver kørt racerløb i DST-klassen. De seks kanaler er TV Syd, TV Midt-Vest, TV Øst, TV2/Nord, TV2/Lorry, TV2/Bornholm og TV2/Fyn, og de vil sende fem af årets racerløb i løbet af 2017.

Man skal dog ikke fortvivle, hvis man bor uden for disse regioner, da TV Syd vil streame løbene live på nettet, og her kan alle kigge med.

De fem løb, der bliver vist i fjernsynet, bliver kørt søndag den 30. april, søndag den 14. maj, lørdag den 2. september, søndag den 17. september og finaleløbet søndag den 8. oktober.

Følg Frederik Nymark på Facebook

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen