Online tekster

Online tekster

Online teksterDu sender som sælger et uheldigt signal, hvis der ikke er fuldstændigt styr på dit websites (eller din webshops) tekster. Besøgende ser det som værende meget utroværdigt, hvis du ikke kan stave – og så vil de næsten hellere handle et andet sted.

Samtidigt kan selv en ellers grammatisk korrekt tekst være ganske kedelig at læse og ligeledes skræmme potentielle kunder væk.

Kunsten at skrive online tekster er netop dét – en kunst. Men i og med at formålet med online tekster er flere salg og øget vækst, er det en kunst, det enten kan betale sig at lære, eller betale sig at få andre til at tage sig af. OnlineSynlighed.dk kan hjælpe med at skrive de online tekster, der skal til for at skabe vækst.

Værdi i forhold til brugeren

For den besøgende er det som nævnt vigtigt, at denne mødes af en grammatisk korrekt og interessant tekst at læse. Teksten skal handle om produktet der sælges, og den skal ydermere sælge produktet godt. Det er ikke små krav, der stilles.

Hvor meget online tekst, det er nødvendigt for en given webshop, varierer meget. For nogle impulsprægede beslutninger kan få linjer være nok, mens der for større køb skal hele sider af overbevisende tekst til at overbevise den potentielle kunde om værdien i købet.

De rette online tekster skaber flere salg og øget omsætning ved simpelthen at overbevise flere om at købe en given vare. De skaber salg ved at give et godt indtryk af brugeren. Og de skaber salg ved at skaffe flere potentielle kunder fra søgemaskinerne.

Værdi i forhold til søgemaskineoptimering

Content is King – Indhold er gud. Sådan har det længe lydt i forhold til søgemaskineoptimering, og det har ikke ændret sig. Tekst er i dag lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere, end tidligere. Dette skyldes flere ting:

Gode online tekster om et givent emne giver søgemaskinerne incitament til at sende den besøgende i netop denne retning. En god, og ofte lang, tekst om et givet emne er en af de mest velvirkende samt lavpraktiske ting, man kan gøre i forhold til søgemaskineoptimering.

Med senere opdateringer er Google tilmed begyndt at tillægge indholdstunge websites mere værdi. En stor side med meget indhold er per definition bedre end et lille website med blot et par indekserede sider. Derfor kan du øge værdien af hele dit website i Googles øjne ved at investere i gode online tekster om et givent emne.

Online tekster, der er værd at læse, holder også på den besøgende i længere tid. Det sender et stort signal om kvalitet til Google. Læser den besøgende 2 linjer for så at lukke din side ned er dette ligeledes et tegn på, at dit website er af dårlig kvalitet – og du får færre organiske besøgende som følge.

GOD online tekst nødvendigt

Som vi lægger op til herover, er det ikke nok alene at investere i online tekster. Man skal også have gode tekster, der er værd at læse, da man ellers ultimativt kan ende med at skade ens eget website. Online tekster er ikke dér, du skal spare dine penge – men vi kan alligevel hjælpe dig videre til en meget fair pris med online tekster, der skaber flere salg og øget vækst i din virksomhed!

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen