Online synlighed for webshops

Online synlighed for webshops

Online synlighed for webshopsKunsten at markedsføre din webshop online, at give den online synlighed, handler om flere forskellige aspekter, dog især søgemaskineoptimering og PPC-annoncering. To tiltag med henblik på at øge din online synlighed og derved give dig flere kunder i din webshop.

Fordelene ved at starte en webshop er mange: et lavt omkostningsniveau, muligheden for at arbejde med meget fleksible arbejdstider, muligheden for at arbejde hjemmefra og naturligvis tilfredsstillelsens ved at starte sit eget som en ægte iværksætter. Men at skabe online synlighed omkring et website eller en webshop er en fuldtidsbeskæftigelse i sig selv – både i forhold til udførelse og i forhold til at holde sig opdateret med udviklingen indenfor feltet.

Netop det sidste har OnlineSynlighed.dk specialiseret i. Hvis du har en webshop med gode varer, har vi evnerne til at skabe online synlighed omkring denne. Som Dansk Bank sagde for nogen år siden: Gør det, du er bedst til – det gør vi. OnlineSynlighed.dk er bedst til at skabe synlighed og kundetilgang til webshops, så det gør vi.

Kilder til online synlighed

Du kan gøre flere ting for at øge kundetilgangen online til din webshop:

Søgemaskineoptimering: Over 90 % af alle danskere bruger Google til at søge efter alt fra lektiehjælp til hvor de skal købe børnetøj. Derfor er der rigtigt mange penge i gemt i de organiske førstepladser på Google. Kunsten at få netop din webshop til at ligge nummer 1 på Google kaldes søgemaskineoptimering og handler om både teknisk at optimere dit website, at give brugerne et godt resultat og at skabe links fra andre sider (anbefalinger i søgemaskinernes øjne). Med søgemaskineoptimering kan man opnå utrolige resultater og indtægtskilder hvis udført rigtigt, men man kan samtidigt også komme galt afsted, følger man ikke Googles etiske retningslinjer. OnlineSynlighed.dk har søgemaskineoptimering som vores kernekompetence.

PPC-annoncering: I Google er det også muligt at annoncere med såkaldte PPC-annoncer (Price Per Click). Her betaler du et lavere beløb, typisk et par kroner, per klik fra en interesseret bruger. Googles annoncesystem, AdWords, kan være vejen til store mængder kunder til din webshop, men er ligeledes et felt, der kræver en vis viden.
OnlineSynlighed.dk har bred erfaring med opsætning og optimering af Google AdWords-annoncer til webshops, og vi rådgiver gerne herom. Du bevarer selv kontrollen over din AdWords-konto, men vi hjælper dig med at få meget mere ud af dine annoncekroner og gør dig samtidigt i stand til selv at fortsætte optimering på langt sigt.

Andre aspekter af online synlighed for webshops: Der er naturligvis også et væld af andre muligheder i forhold til online synlighed for webshops. Affiliate markedsføring, almindelige bannerannoncering (og anden CPM-annoncering) og de sociale medier er bare tre eksempler herpå. De to store (søgemaskineoptimering og PPC-annoncering i søgemaskinerne) er hvad, alle bør gå i gang med først – men vil du have hjælp herudover er OnlineSynlighed.dk en dygtig sparringspartner til en bredere og stærkere strategi.

Vi er rigtigt dygtige til at skabe online synlighed omkring danske webshops. Har du en webshop, der trænger til flere kunder, kan vi sammen skabe resultater!

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen