Nyt ansigt i teamet – Velkommen til Julie

Julie ElkærDet er med stor fornøjelse, at vi i dag byder velkommen til vores nye marketingkonsulent Julie Elkær. Julie læser til handelsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Randers, og har fra i dag tilsluttet sig teamet i en praktikstilling på otte måneders varighed.

Satser på internethandel

Uddannelsen til handelsøkonom, som Julie er i gang med, kombinerer både teori og praktik i form af skolegang og virksomhedspraktik. De første to semestre som Julie netop har afsluttet foregår på campus i Randers, mens tredje og fjerde semester foregår i en praktikvirksomhed, hvor teorien for alvor skal afprøves.
Julie har på Erhvervsakademiet specialiseret sig i faget e-handel, og har et ønske om at læse videre på Professionsbacheloren i E-handel efter endt uddannelse som handelsøkonom næste år.

Internethandlen buldrer i øjeblikket derudaf både i Danmark og i udlandet, og ved at læse videre på e-handel er jeg sikker på, at jeg får gode muligheder for at komme med på vognen i fremtiden.
Indtil videre har jeg fået teoretisk viden om bl.a. søgemaskineoptimering, e-handelsstrategier og online markedsføring, og jeg glæder mig til at kunne prøve denne viden af i praksis hos OnlineSynlighed.dk.

Den helt rigtige praktikplads

De fleste handelsøkonomstuderende har en drøm om at komme til at beskæftige sig med at planlægge, organisere og gennemføre handel med produkter og serviceydelser på B2C- og B2B markedet. Dette afspejles ofte i deres valg af praktikpladser, da man som handelsøkonom typisk er i praktik som sælger, indkøber, salgskonsulent eller Key Account Manager. Dog har Julie lidt andre interesser og brænder mere for markedsføring og kommunikation, hvilket ikke er de ”typiske” træk for en handelsøkonom.
Jagten på en praktikplads der kunne matche hendes kvalifikationer, har derfor været lang.

Jeg har altid været god sproglig og brænder for at skrive og formidle, hvilket jeg har gjort i tidligere jobs. Derudover har min uddannelse som handelsøkonom åbnet mine øjne for markedsføring, som jeg nu har valgt at specialisere mig inden for, når jeg skal læse videre på min Professionsbachelor.
Jeg har længe søgt en praktikplads, som kunne ruste mig til at læse videre, men hver gang jeg har været til samtale hos en potentiel virksomhed, har de ikke kunnet opfylde, hvad jeg ledte efter.
Da jeg første gang var til samtale hos John i OnlineSynlighed.dk, kunne jeg med det samme mærke, at det var her, jeg skulle i praktik! Det at få lov til at sidde med rigtigt arbejde i form af at planlægge SoMe-aktiviteter, producere content og lave søgemaskineoptimering vil give mig en masse erfaring og udvikling, som jeg vil kunne tage med videre i min uddannelse.

Ser frem til at afprøve teori i praksis

Fra en tidligere stilling som skribent og SoMe ansvarlig har Julie tilegnet sig gode kompetencer inden for kommunikation. Tekstforfatning vil derfor også være en af hendes primære områder hos OnlineSynlighed.dk.

Jeg elsker at skrive tekster der skaber værdi for modtageren og netop dette får jeg rig mulighed for hos OnlineSynlighed.dk.

Derudover har hun en masse teoretisk erfaring med i bagagen, og glæder sig til at blive udfordret og få mere praktisk erfaring. Hendes interesse for digital marketing gør også, at hun har lyst til at lære mere og skrabe viden til sig til fremtidig brug.

Jeg har gennem min uddannelse stiftet bekendtskab med mange forskellige områder indenfor online markedsføring, og det var det der gjorde, at jeg har ledt så længe efter en praktikvirksomhed, som opererede med netop disse områder. Jeg ser det som en kæmpe mulighed at få lov at bruge min praktik i et online bureau som OnlineSynlighed.dk.

Vi byder Julie varmt velkommen til OnlineSynlighed.dk, og ser frem til et godt samarbejde omkring vores nuværende og kommende projekter til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og os som kollegaer.

John Nielsen