Ny passioneret praktikant tilslutter sig teamet

kimmie praktikant

Vi byder hjerteligt velkommen til Kimmie Simone Jensen, som skal være i praktik hos os i 8 uger.

OnlineSynlighed.dk er altid begejstret for at hjælpe nærmiljøet ved at tage imod praktikanter, der netop er færdiguddannet indenfor et relevant område i forhold til vores virksomhed. Sammen kan vi forhåbentligt styrke hinandens kompetencer og være medvirkende til at give de nyuddannede en god start på arbejdsmarkedet.

Kimmie har netop færdiggjort en bachelor i Erhvervsøkonomi fra Aalborg Universitet. Hun har allerede formået at tilegne sig relevant erhvervserfaring via sit frivillige arbejde i Vietnam, hvor hun fungerede som marketingsblæksprutte for en nyopstartet IT-virksomhed. Dette gav hende blod på tanden i forhold til online markedsføring. Hun har derudover arbejdet med promovering af blogs og instagramprofiler, hvilket har styrket hendes kompetencer indenfor tekstformidling og diverse grafiske og layoutmæssige værktøjer.

Kimmie skal igennem sin praktikperiode hos os fungere som en marketingassistent med en bred vifte af opgaver; såsom tekstforfatning, markedsanalyse af potentielle kunder samt organisationsudvikling af vores virksomhed.

Hvorfor OnlineSynlighed.dk?

Kimmie har valgt at søge praktik hos OnlineSynlighed.dk grundet vores brede viden indenfor SEO-optimering og annoncering på sociale medier. Hun vil gerne kunne bidrage med sin splinternye viden indenfor markedsføring og generel forretningsforståelse i en virksomhed, der er dynamisk og videbegærlig. Hun mener, at OnlineSynlighed.dk er det perfekte sted at tilegne sig ny viden og blive oplært af eksperter, der har forstand på online markedsføring.

Noget, der fangede Kimmies opmærksomhed var vores succesfulde kommunikation med kunderne. Vi har formået at formidle de komplicerede og tekniske aspekter af online markedsføring til vores kunder, således at de ikke bare får opgaven løst, men ligeledes selv får en bedre og mere dybdegående viden omkring deres egne onlinekanalers funktion og virke. Dette finder hun specielt værdigfuldt, da hun tidligere har erfaret, at mange virksomheder indenfor branchen ofte halter i kommunikationen med deres kunder. Hun glæder sig derfor til at arbejde sammen med os og vækste både på det personlige og faglige niveau.

Lidt mere om Kimmie

Kimmie fritid

Kimmie har selv en blog og instagramprofil, hvilket hun har benyttet til at forbedre sine kompetencer indenfor disse platforme. Hun finder især det visuelle aspekt af platformene interessant, og har efterhånden tilegnet sig en del viden indenfor fotografering, da hun selv går meget op i at producere kvalitetsindhold til sine læsere og følgere. Herudover bruger hun sin fritid på sin kæreste, familie og venner. Hun er også en hyppig besøgende i motionscenteret, da hun godt kan lide at holde sin krop stærk og sund.

Kimmie er, som læst ovenfor, en ambitiøs ung dame med iver efter at tilegne sig ny viden, hvilket vi her hos OnlineSynlighed.dk værdsætter højt. Hun har i kraft af sin akademiske værktøjskasse et meget analytisk blik på tingene, hvilket vi finder passende i forhold til vores tilgang til online markedsføring. Vi træffer ikke beslutninger ud fra en mavefornemmelse men ud fra veldokumenterede resultater omkring, hvad der har en reel effekt for vores kunder. Vi er ikke i tvivl om, at samarbejdet mellem Kimmie og os vil være berigende for begge parter.

John Nielsen