Vi styrker content teamet med endnu en journalistuddannet kommunikationsprofil

Ny medarbejder OnlineSynlighed.dk

Et nyt ansigt er blevet tilføjet teamet hos OnlineSynlighed.dk. Tobias Birk Hansen, der blev uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i sommeren 2016, er nyeste skud på stammen.

Tobias har tidligere være ansat hos blandt andet Danmarks Radio, hvor han lavede alt fra nyheds- og reportageradio til at skrive nyhedshistorier til nettet. Han har derfor en bred vifte af kompetencer, som vi glæder os til at nyde godt af.

Med hånden i SEO-krukken

At arbejde med søgemaskineoptimering er ikke helt ukendt land for Tobias. Han har tidligere været tilknyttet som freelance tekstforfatter hos en mindre virksomhed, der beskæftigede sig med SEO.

Derudover har Tobias undervejs i sin uddannelse stiftet bekendtskab med SEO på et forløb, der omhandlede virksomhedskommunikation i bred forstand. Han glæder sig derfor til at få omsat noget af den viden til praksis.

“Det er altid noget andet at løse en opgave i forbindelse med skolearbejde, end at løse samme type opgave, når man ved, at andre mennesker forventer et bestemt resultat. Det er et sundt pres at vide, at andre har tillid til, at jeg kan løse deres udfordringer, og det glæder jeg mig til at komme i gang med,” siger Tobias.

Indhold med målbare resultater

Indhold med målbare resultater

Særligt ser Tobias frem til at kunne bruge sine skriftlige evner til at skabe indhold, der gør en synlig forskel for kunderne. Han har nemlig ikke noget imod, at hans arbejde bliver målt og vejet.

“Når man skriver en nyhedsartikel, er det sjældent, man ved, hvem der læser den, og hvad de får ud af den. Derfor ser jeg frem til at lave indhold, der fra start til slut kan overvåges, så jeg hele tiden har snor i, om indholdet har den ønskede effekt,” siger Tobias og fortsætter:

“Det giver en anden tilfredsstillelse at vide, at man har gjort en synlig forskel. Samtidig er det en god måde at optimere sin egen indsats på, når man hele tiden kan se, hvad der virker, og hvad der skal gøres på en anderledes måde.” 

Motiveres af de små sejre

Selvom Tobias elsker at komme i mål med de store resultater, er vejen dertil lige så vigtig for ham. De løbende resultater holder nemlig Tobias til ilden.

“Det er ekstremt motiverende at se, hvad selv små ændringer kan gøre af forskel. Det er ikke altid nødvendigt at lave så meget om, før resultaterne bliver tydelige. Og når kunderne kan se, at selv små justeringer kan gøre en væsentlig forskel, bliver alle jo glade,” siger Tobias.

Derfor ser han frem til at kunne følge diverse opgaver fra begyndelsen, så han i tæt samarbejde med vores kunder kan skabe de ønskede resultater.

En verden af sport

En verden af sport

Når Tobias ikke beskæftiger sig med at skabe kvalitetsindhold til kunderne, bruger han sin tid på enten at spille eller at se sport. Særligt fodbolden optager en stor del af hans fritid. Tidligere har Tobias i flere omgange skrevet om sin store passion i blandt andet fodboldmagasiner.

Derudover fik han hos Danmarks Radio muligheden for at snuse kort til Radiosporten, hvor han blandt andet kommenterede kvindehåndhold, basketball og naturligvis fodbold.

Klar til at komme i gang

Tobias er allerede startet og blev fra dag ét kastet ud i at skabe noget af det gode indhold, som vi slår os op på at levere.

Med tiden vil Tobias suge al den viden til sig, som han kolleger kan skyde i hans retning, samtidig med at han naturligvis vil producere indhold til vores kunder.

Vi ser frem til samarbejdet med Tobias, og byder ham velkommen hos OnlineSynlighed.dk

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen