Landing pages

Landing-pagesLanding pages i forhold til online markedsføring er en ligetil måde at få mere ud af ens budget og besøgende. Den rette landing page viser et stykke specifikt indhold målrettet en specifikt søgende person – og det giver både tilfredse brugere, tilfredse søgemaskiner samt flere salg og derved flere penge i kassen. Professionelle landing pages er en ualmindeligt god investering i online synlighed og øget omsætning.

Formålet med en landing page er at afslutte en salgsproces med at sende den besøgende videre med betaling. Hvad en målrettet landing page kan klare vs. eksempelvis en almindelig kategoriside er at overbevise flere personer om at foretage en købsbeslutning.

Sådan virker succesfulde landing pages

En succesfuld landing page har et klart og defineret formål, har kun information om det absolut mest nødvendige og er simpelt opbygget med en klar Call To Action – det, du ønsker brugeren gør. Dette kan være at lægge varen i kurven, at tilmelde sig et nyhedsbrev, at registrere sig til et event eller en helt fjerde ting.

Landing pagen skal være simpel og overskuelig, og brugeren skal ikke være i tvivl om hverken fordelene ved at trykke på knappen, eller hvor denne befinder sig. Relevansen i forhold til søgningen skal være så høj som overhovedet muligt, hvilket den rigtige tekst med de rigtige søgeord er med til at sikre.

Vigtigst af alt kan kontinuerlig test af landing pagen vise sig som det, der forvandler en OK landing page til en helt og igennem fantastisk konverterende landing page. Prøv nye knapper, nye tekststykker, en helt tredje opsætning eller noget fjerde, der hjælper med at øge konverteringen i sidste ende.

At lave vel-konverterende landing pages er ikke nemt. Det kræver indsigt både i forhold til målgruppen, produktet og almindelig markedsføring. Har du målgruppen og produktet, har OnlineSynlighed.dk erfaringen med almindelig markedsføring og kreationen af landing pages, der virker. Sammen kan vi skabe gode resultater og salg for din virksomhed med målrette landing pages – online synlighed, der virker på bundlinjen!

Vi hjælper dig med landing pages

OnlineSynlighed.dk tilbyder at hjælpe med opsætningen af dygtige landing pages. Det kan foregå på flere forskellige måder:

Vi kan bistå med rådgivning i forhold til udvikling af dine landing pages. Vi hjælper med råd, feedback og generel bistand til at skabe landing pages, der konverterer. Her kommer vi kun med de gode råd og vejen til de succesfulde landingssider; selve implementeringen og udviklingen står I selv for. Dette er også den prisbilligste løsning.

Vi kan også hjælpe med både rådgivning og udvikling af dine landing pages. Her står vi fra alt fra A-Z. Vi finder i fællesskab ud af en strategi for landing pages for netop jeres virksomhed, hvor mange der skal til, hvad formålet skal være, hvilke keywords der skal have en landing page – og så sørger vi for at udvikle dem, opsætte dem og istandsætte dem så de er klar til brug ved levering.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen