Vi åbner snart

”Kommer snart” er den bedste SEO-løsning på nye projekter

Vi åbner snartHar du en ny side under opbygning, en ny virksomhed eller måske blot et nyt område på dit website bør du allierede dig med en ”Kommer snart”-side.

Ikke fordi du skal drille dine besøgende med, hvad de ikke kan se endnu.

Men fordi dine ”Kommer snart”-sider er en mulighed for at indsamle e-mail-adresser fra interesserede, kommende besøgende og fordi det i forhold til din SEO er den bedste løsning.

Alder er et parameter – og du kan bygge links tidligt

I søgemaskineoptimering er alder et væsentligt parameter for, hvordan forskellige sider bliver rangeret. En gammel side vil per definition blive rangeret bedre end en yngre, fordi Google har mere tillid til siden.

Des længere tid en side er aktiv på din hjemmeside, des mere alder og derved troværdighed når den derved at skrabe sammen. En måned virker måske ikke som lang tid, men det har en lille betydning.

Noget andet du skal være opmærksom på er, at du har mulighed for at påbegynde din linkbuilding tidligere i processen. Når du har en mulighed for det, så skab et link til den side, der måske slet ikke er aktiv endnu – men blot en ”Kommer snart”-side.

På den måde har det kommende område på din hjemmeside allerede indgående links, når sektionen først bliver lanceret. Det er lidt ligesom at få et skub i ryggen, når du skal til at sætte af på cyklen.

Tilbyd rabat – få e-mails

En ”Kommer snart”-side er en oplagt måde at opbygge en e-mailliste med.

På denne måde kan du have flere hundrede, hvis ikke flere tusinde, interesserede brugere, du kan sende en mail til ved den faktiske lancering af produktet.

Du skal blot give en form for incitament til brugeren til at skrive sig op.

Det incitament kan være mange ting, herunder:

  • Rabat til alle de, der skriver sig op før lancering
  • Eksklusivt sneak-peak
  • En guide, der går ind og løser en konkret problemstilling for brugeren

Du bør også give brugeren mulighed for at dele linket ved hjælp af de sociale medier, ligesom du bør gøre det muligt at sende linket med en kort beskrivelse direkte i en e-mail.

Find skabeloner til få hundrede kroner

Du kan finde skabeloner til ”Kommer snart”-sider, du kan opsætte på få minutter. Skabelonerne vil ofte være HTML/CSS-skabeloner, du lægger direkte op på serveren og derefter tilpasser til dit præcise behov.

Du har også mulighed for at lave en ”Kommer snart”-side ved hjælp af Unbounce, Instapages eller lignende web-program til at lave landingssider.

Endeligt er det en mulighed blot at opsætte en standard-installation af WordPress, Drupal eller hvilket CMS du kører og blot på forsiden skrive, at der snart kommer mere information.

Tjek bl.a. themeforest.net, hvis du ønsker at kigge på færdige skabeloner til ”Kommer snart”-sider. Skabelonerne koster i omegnen af hundrede kroner stykket og kan give et godt førstegangsindtryk til de potentielle kunder, der besøger din side før den er lanceret. Og førstegangsindtrykket er som bekendt svært at rykke med bagefter.

For nu skal du blot sætte en side op, lade folk sende deres mail ind og bygge de første par links til siden. Det er den bedst mulige start på det nye projekt!

John Nielsen