Hold dig fra disse 20 nyheder på din virksomheds blog og sociale medier!

Hold dig fra disse 20 nyheder på din virksomheds blog og sociale medier!

Hold dig fra disse 20 nyheder på din virksomheds blog og sociale medier!

Hvem gider læse kedelige nyheder, der kun er interessante for virksomheden selv? Ikke os! Og sikkert heller ikke dine kunder. Der er ingen grund til at spilde tid på at producere content, der ikke giver værdi for kunderne eller styrker din virksomheds brand.

Så i dag tager vi fat på de 20 nyheder, som virksomheder bør holde sig fra at dele på deres blog eller sociale medier – medmindre du vil have dine følgere til at falde i søvn midt i deres scrolleri. Læs med og lær, hvad der er vigtigt og hvad der er totalt uinteressant for dine kunder. Og husk, at det her er serious business – for din virksomheds skyld, selvfølgelig.

Virksomhedens interne procesoptimering

Mens virksomheder kan drage fordel af at dele deres interne procesoptimering med deres medarbejdere og partnere, vil kunderne normalt finde sådanne opdateringer uinteressante, da de ikke påvirker deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkt eller service.

En virksomheds interne procesoptimering kan være en vigtig og spændende tid for medarbejderne og partnerne. Men for kunderne kan sådanne opdateringer virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Opdateringer om virksomhedens internationale udvidelse

Mens internationale udvidelser kan være en spændende tid for virksomheder, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre kunderne specifikt er interesseret i virksomhedens ekspansion eller har en personlig interesse i de nye områder, bør virksomheder undgå at dele sådanne nyheder.

Når en virksomhed udvider til internationale markeder, kan det være en spændende tid for virksomheden selv og dens medarbejdere. Men for kunderne kan sådanne opdateringer virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Medmindre en international ekspansion har en direkte indvirkning på kundernes oplevelse med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne nyheder på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens økonomiske strategi og planer

Mens det kan være vigtigt for medarbejdere og investorer at kende til virksomhedens økonomiske strategi og planer, vil det ikke nødvendigvis give kunderne nogen værdi eller påvirke deres købsbeslutning.

Virksomhedens økonomiske strategi og planer er normalt af interesse for investorer og medarbejdere, da det kan have indvirkning på deres investeringer eller beskæftigelse. Men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Det er vigtigt for virksomheder at fokusere på at dele nyheder og information, der er relevante og værdifulde for kunderne, som produktlanceringer, kampagner, sociale ansvarsprogrammer og andre relaterede nyheder, der kan hjælpe kunderne med at træffe købsbeslutninger og forbedre deres oplevelse med virksomheden.

Omtale af virksomhedens interne træning

Selvom virksomheder kan bruge interne træningsprogrammer til at opbygge deres medarbejderes færdigheder og kapacitet, vil det ikke have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre træningsprogrammet er specifikt rettet mod kunderne og deres behov, bør virksomheder undgå at dele disse nyheder på deres blog og sociale medier.

Virksomhedens interne træning kan være en vigtig tid for medarbejderne og virksomheden som helhed, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Uddybning af virksomhedens juridiske problemer

Juridiske problemer kan være en kilde til stress for virksomheder, men at dele dem offentligt vil sjældent have nogen positiv indvirkning på kunderne. Medmindre det har en direkte indvirkning på kundernes købsoplevelse, bør virksomheder undgå at dele sådanne nyheder.

Selvom juridiske problemer kan være en bekymring for virksomheder, vil de sjældent være interessante eller relevante for kunderne. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Medmindre juridiske problemer har en direkte indvirkning på kundernes købsoplevelse, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Personalejubilæer og fødselsdage

Selvom det kan være vigtigt for virksomheder at anerkende og fejre deres medarbejderes milepæle, vil det ikke have nogen indflydelse på kunderne. Medmindre personalejubilæer og fødselsdage er en intern begivenhed og vil ikke have nogen reel indvirkning på kundernes købsoplevelse eller beslutning. Virksomheder bør undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier, medmindre de har en specifik grund til at gøre det, f.eks. at det involverer en medarbejder, der har en tæt relation med kunderne.

Omtale af virksomhedens praksis for ansættelse og rekruttering

Mens virksomheder kan have en veldefineret ansættelsesproces og rekrutteringsstrategi, vil det ikke nødvendigvis give kunderne nogen værdi eller påvirke deres købsbeslutning.

Virksomhedens praksis for ansættelse og rekruttering kan være vigtig for at sikre en stærk og dygtig arbejdsstyrke, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Det er vigtigt for virksomheder at fokusere på at dele nyheder og information, der er relevante og værdifulde for kunderne, som produktlanceringer, kampagner, sociale ansvarsprogrammer og andre relaterede nyheder, der kan hjælpe kunderne med at træffe købsbeslutninger og forbedre deres oplevelse med virksomheden.

Omtale af virksomhedens IT-sikkerhedsprotokoller

Mens IT-sikkerhed er vigtigt for virksomheder, vil det ikke være relevant for kunderne at vide om deres specifikke sikkerhedsprotokoller, medmindre det kan påvirke kundernes købsoplevelse eller beskyttelse af deres data. Virksomheder bør undgå at dele sådanne detaljer og i stedet fokusere på at dele nyheder om eventuelle data- eller sikkerhedsbrud, der kan påvirke kunderne.

Det er vigtigt for virksomheder at beskytte kundernes data og sikre, at deres IT-sikkerhedsprotokoller er på plads. Men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Virksomheder bør fokusere på at dele nyheder, der er relevante og værdifulde for kunderne, som produktlanceringer, kampagner, sociale ansvarsprogrammer og andre relaterede nyheder, der kan hjælpe kunderne med at træffe købsbeslutninger og forbedre deres oplevelse med virksomheden.

Uddybning af virksomhedens interne retningslinjer og politikker

Selvom det er vigtigt for medarbejdere at kende til virksomhedens interne retningslinjer og politikker, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det har en direkte indvirkning på kundernes købsoplevelse eller er en specifik politik, der påvirker kundernes relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens interne retningslinjer og politikker kan være en vigtig tid for medarbejderne og virksomheden som helhed, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Omtale af virksomhedens interne personaleforhold

Selvom interne personaleforhold kan være vigtige for virksomheden og dens medarbejdere, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en medarbejder, der har en tæt relation med kunderne, eller det kan påvirke kundernes købsoplevelse, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens interne personaleforhold kan være vigtige for at opbygge en stærk og sund arbejdsplads, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Det er vigtigt for virksomheder at fokusere på at dele nyheder og information, der er relevante og værdifulde for kunderne, som produktlanceringer, kampagner, sociale ansvarsprogrammer og andre relaterede nyheder, der kan hjælpe kunderne med at træffe købsbeslutninger og forbedre deres oplevelse med virksomheden.

Præsentation af virksomhedens nye medarbejdere

Mens det kan være vigtigt for virksomheder at introducere deres nye medarbejdere til deres eksisterende team, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en medarbejder, der vil have direkte kontakt med kunderne, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Præsentation af virksomhedens nye medarbejdere kan være en vigtig del af at skabe et stærkt og dygtigt team, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Omtale af virksomhedens sponsoraftaler

Selvom sponsoraftaler kan være vigtige for virksomheder for at øge deres synlighed og omdømme, vil det ikke nødvendigvis give kunderne nogen værdi eller påvirke deres købsbeslutning. Medmindre sponsoraftalen involverer en direkte fordel for kunderne, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens sponsoraftaler kan være en vigtig del af at opbygge deres brand og øge deres synlighed, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Uddybning af virksomhedens økonomiske resultater

Mens virksomhedens økonomiske resultater kan være vigtige for virksomheden og dens investorer, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre økonomiske resultater har en direkte indvirkning på kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens økonomiske resultater kan være vigtige for at vurdere deres succes og vækst, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Omtale af virksomhedens kontorindretning

Mens virksomhedens kontorindretning kan være vigtig for medarbejdernes trivsel og produktivitet, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en specifik ændring, der kan påvirke kundernes købsoplevelse eller besøg på virksomhedens kontor, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens kontorindretning kan være en vigtig del af at skabe en sund og produktiv arbejdsplads, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Præsentation af virksomhedens ledelsesstil

Selvom virksomhedens ledelsesstil kan være vigtig for medarbejdernes trivsel og produktivitet, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en specifik ændring, der kan påvirke kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens ledelsesstil kan være en vigtig faktor i at skabe en sund og produktiv arbejdsplads, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

 

Omtale af virksomhedens sociale arrangementer

Selvom sociale arrangementer kan være en vigtig del af at skabe en stærk og sammenhængende arbejdsplads, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en specifik social begivenhed, der kan påvirke kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens sociale arrangementer kan være en vigtig faktor i at skabe en sund og sammenhængende arbejdsplads, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Præsentation af virksomhedens ferieplan

Mens virksomhedens ferieplan kan være vigtig for medarbejdernes planlægning og trivsel, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en specifik ændring, der kan påvirke kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens ferieplan kan være en vigtig faktor i at sikre medarbejdernes trivsel og produktivitet, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Omtale af virksomhedens rekrutteringsproces

Mens virksomhedens rekrutteringsproces kan være vigtig for at sikre, at virksomheden har de rigtige talenter og kompetencer, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en specifik ændring, der kan påvirke kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens rekrutteringsproces kan være afgørende for at sikre, at virksomheden har de rigtige talenter og kompetencer, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

 

Omtale af virksomhedens interne procesforbedringer

Selvom interne procesforbedringer kan være vigtige for at optimere virksomhedens drift og effektivitet, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en specifik ændring, der kan påvirke kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens interne procesforbedringer kan være afgørende for at optimere virksomhedens drift og effektivitet, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Omtale af virksomhedens interne strukturændringer

Mens interne strukturændringer kan være vigtige for at sikre, at virksomheden er organiseret på en hensigtsmæssig måde, vil det sjældent have nogen reel indvirkning på kunderne. Medmindre det involverer en specifik ændring, der kan påvirke kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden, bør virksomheder undgå at dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier.

Virksomhedens interne strukturændringer kan være vigtige for at sikre, at virksomheden er organiseret på en hensigtsmæssig måde, men for kunderne vil sådanne opdateringer typisk virke uinteressante og irrelevante, da de ikke vil påvirke deres købsbeslutning eller oplevelse med virksomhedens produkter eller tjenester. Kunderne vil typisk være mere interesseret i nyheder, der giver dem værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden. Virksomheder bør derfor overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier.

Samlet set er der mange forskellige typer af nyheder, som virksomheder bør overveje at undgå at dele på deres blog eller sociale medier. Selvom sådanne opdateringer kan være vigtige for medarbejderne eller andre interessenter i virksomheden, vil de sjældent have nogen reel indvirkning på kundernes købsoplevelse eller relation med virksomheden. Derfor bør virksomheder nøje overveje, hvilke nyheder der er relevante for deres kundebase, og kun dele sådanne opdateringer på deres blog eller sociale medier. Ved at fokusere på nyheder, der giver kunderne værdifuld information om produkter og tjenester, og som hjælper dem med at træffe en beslutning om at købe eller ikke købe fra virksomheden, kan virksomhederne skabe større engagement og loyalitet blandt deres kunder og opbygge en stærkere tilstedeværelse på de sociale medier.

Der kan dog være visse eksempler på de 20 nyheder, der vil være relevante for potentielle nye medarbejdere og derfor kan forsvares bragt på virksomhedens blog eller sociale medier. For eksempel kan omtale af virksomhedens ledelsesstil eller rekrutteringsproces give potentielle nye medarbejdere et indblik i virksomhedens kultur og værdier og hjælpe dem med at træffe en beslutning om at ansøge om en stilling hos virksomheden. På samme måde kan omtale af virksomhedens sociale arrangementer og medarbejderfordele også være relevant for potentielle nye medarbejdere og hjælpe med at tiltrække talentfulde kandidater til virksomheden.

Det er vigtigt at huske, at selvom visse nyheder kan være relevante for potentielle nye medarbejdere, bør virksomheder stadig nøje overveje, om sådanne opdateringer er relevante for deres kundebase, før de beslutter at dele dem på deres blog eller sociale medier. Hvis nyhederne ikke er relevante for kunderne, kan det have en negativ effekt på virksomhedens brand og image og mindske engagementet blandt kunderne på de sociale medier.

Selvom der er mange nyheder, som virksomheder bør undgå at bringe på deres blog eller sociale medier, er der også mange nyheder, der kan være værdifulde og interessante for både kunder og potentielle nye medarbejdere. Her er tre eksempler på sådanne nyheder:

Nye produkter eller tjenester

Omtale af nye produkter eller tjenester kan være meget relevant og interessant for kunderne, da det giver dem information om, hvad der er nyt på markedet, og hvordan virksomhedens produkter eller tjenester kan hjælpe dem med at løse deres problemer eller opfylde deres behov.

Succeshistorier og kundeudtalelser

At dele succeshistorier og kundeudtalelser kan give kunderne et indblik i, hvordan andre kunder har haft succes med virksomhedens produkter eller tjenester, og hvordan det har hjulpet dem med at løse deres problemer eller opfylde deres behov. Dette kan skabe tillid og troværdighed for virksomheden og hjælpe med at tiltrække nye kunder.

Industri- og trendnyheder

At dele nyheder om tendenser og udviklinger i virksomhedens branche kan være meget relevant og interessant for kunderne, da det viser, at virksomheden er opdateret og følger med udviklingen i branchen. Dette kan også hjælpe kunderne med at træffe bedre beslutninger om, hvilke produkter eller tjenester der passer bedst til deres behov.

Ved at fokusere på sådanne nyheder kan virksomheder skabe større engagement og loyalitet blandt deres kunder og opbygge en stærkere tilstedeværelse på de sociale medier. Det er vigtigt at huske, at nyhederne skal være relevante og interessante for kunderne, og at virksomhederne bør undgå at dele nyheder, der ikke tilføjer værdi for kunderne.

Hos OnlineSynlighed.dk er vi specialiserede i at hjælpe virksomheder med at skabe god og relevant content, der tiltrækker og engagerer kunderne og styrker virksomhedens brand og image. Vi kan hjælpe med alt fra content strategi og planlægning til produktion og distribution af indhold på de sociale medier og virksomhedens blog.

Hvis din virksomhed ønsker at skabe mere relevant og værdifuldt content til kunderne, så kontakt os hos OnlineSynlighed.dk i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe content, der vil bidrage til at skabe øget engagement og tilstedeværelse på de sociale medier og styrke virksomhedens relation med kunderne.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen