Google AdWords aktiviteter udført som et fast abonnement

Google AdWords aktiviteter udført som et fast abonnement

Google AdWords aktiviteter udført som et fast abonnementAdWords. Google AdWords. En fantastisk og hurtig vej til en god placering på Google, hvor du kan målrette dine annoncer direkte til dine potentielle kunder. Det lyder som en eventyrlig historie, hvor du rider på den lyserøde sky, og faktisk er scenariet muligt, hvis det er de rette folk der står for AdWords-håndteringen.

Det kan nemlig også hurtigt gå den anden vej, og når vi mener at det kan gå den anden vej, så mener vi at du kan sidde og se dine penge blive smidt ud af vinduet. For Google AdWords fungerer på en mystisk og kompleks måde, hvor der er mange faktorer der skal tilrettelægges før der kommer en ordentlig portion succes ud af det. Desværre er der alt for mange danske virksomheder, der bare opretter annoncer og lader dem køre i en periode. Det er først når det er alt for sent, at de opdager, at Google AdWords ikke har givet dem den ønskede udbytte, og pengene er forsvundet fra budgettet.

For at undgå denne uhyggelige situation, kan du lade erfarne fagfolk stå for aktiviteterne på Google AdWords. Der er store fordele ved at benytte os, for du kan dermed trække på vores erfaring og resultater i Google AdWords.

Ingen opstartsgebyrer eller timeløn på vores abonnement

Inden du klikker dig videre til en anden artikel på vores hjemmeside, så vil vi gerne fortælle dig at det ikke er dyrt eller besværligt, at lade os stå for aktiviteterne på Google AdWords for dig. Du betaler intet opstartsgebyr, hvilket gør det mere attraktivt for dig at outsource markedsføringsaktiviteter på Google AdWords.

Vi taler heller ikke en fast timeløn, når vi arbejder på Google AdWords. Det hele kører samtidig på et abonnement, så dine aktiviteter er regelmæssige, og dine dedikerede annoncer til dine potentielle kunder hører dermed aldrig op. En abonnementsløsning er en god ide for dig, som ønsker kontinuerlig succes og tilgang af nye kunder til din virksomhed. Nu tænker du sikkert, at vi tager en høj månedlig ydelse, nu hvor det er et abonnement? Forkert! Den eneste betaling vi tager, er en relativ andel af dit AdWords budget.

Når du nu skal opveje om dette er en god ide, så tænk på hvad en effektivisering af din Google AdWords konto kan spare dig for. For når enhver annoncekrone bliver brugt effektivt, vil du hurtigt kunne se effekterne af veludførte Google AdWords annoncer.

Lad os stå for Google AdWords

Vi er altid resultatorienterede og vi formår at skabe resultater, der kan mærkes på din virksomheds bundlinje. Derfor vil vi gerne invitere dig til en telefonisk samtale, hvor vi snakker om hvilke andre fordele du kan få, hvis du lader os stå for dine aktiviteter på Google AdWords. Samtidig kan du også høre de værdier som en abonnementsløsning kan skabe for din virksomhed.

Ring derfor på telefonnummeret 70 13 63 23, og lad os tage denne meget vigtige samtale, der omhandler en effektivisering og abonnementsløsning af dine Google AdWords annoncer. Du kan også sende os en e-mail eller udfylde vores smarte ”Ring mig op”-formular, så ringer vi dig op på et passende tidspunkt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen