Gode hjemmesidetekster sælger bedre

Gode hjemmesidetekster sælger bedre

Gode hjemmesidetekster sælger bedreDu har sikkert hørt udtrykket ”content is king”, men hvad er det egentlig helt præcist at det betyder den dag i dag? Udtrykket kom fra selveste Bill Gates, skaberen af Microsoft, som i 1996 skrev et læserbrev med selvsamme titel – ”Content is King by Bill Gates”. Han mente at indhold, altså content, ville skabe rammerne for succes på internettet. Akkurat som Tv-kanaler og Tv-branchen handlede om indhold, så ville internettet også gøre det en dag.

Hvis vi spoler tiden 16 år frem til 2012, så ser vi at det i realiteten handler om indhold. Bill gates havde ret, indhold er konge! Godt indhold sælger nemlig bedre, og er desuden populært blandt brugere og søgemaskiner. Især i en tid hvor alle har mulighed for at sætte en hjemmeside op, og hvor der er kamp til stregen om de besøgende, så vil de hjemmesider med bedst indhold være at foretrække hos søgemaskiner og brugere.

Derfor kan vi kun anbefale at du får bedre hjemmesidetekster, og endda får opdateret dine nuværende tekster på sådan en måde, så både søgemaskiner og brugere finder dem nyttige. Jo bedre dine hjemmesidetekster er, des større er sandsynligheden for at dine brugere vil komme tilbage, netop for at få den høje kvalitet, som dit indhold tilbyder.

Optimer dine tekster fra top til tå

Tekster og indhold som er tekstbaseret findes ikke kun på din blogsektion eller i sektionen hvor produkterne er, altså der hvor du måske har tilføjet produkttekster. Tekster findes nemlig overalt på din hjemmeside, men også udenfor internettets verden – eksempelvis i brochurer, plakater og fysiske salgsbreve.

Optimering af disse tekster vil give dig en større fordel i salgsøjemed, eftersom korrekt formulerede tekster, der er interessante og nyttige, giver brugeren værdi. Når brugeren har fået værdi af dine tekster, er de mere tilbøjelige til at gå et skridt videre og købe dit produkt eller din service, for netop at få mere værdi fra din virksomhed.

Start dog først med en optimering af dine hjemmesidetekster, og skab et bedre grundlag for salg, der endvidere kan føre til vækst og øget omsætning i din virksomhed. Det er utroligt at ændringen af hjemmesideteksterne, og tilføjelsen af nye og bedre tekster, kan gøre den store forskel – men ikke desto mindre er det en sandhed, som selv Bill Gates i 1996 fortalte hele verden.

Få dine hjemmesidetekster i dag

Selvom citatet ”Content is King” er et af de mest omdiskuterede citater i internetverdenen, så kan det ikke udelukkes at godt indhold giver øget tillid, troværdighed og fører til salg. Det er derfor slut med at have dårlig samvittighed over dine knapt så elegante formuleringer på dine hjemmesidetekster, og det er på tide, at du får gjort noget ved dem.

Ring til os på 70 13 63 23 eller udfyld vores ”Ring mig op”-formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er også muligt at sende os en e-mail, hvor vi kan skrive om de forskellige tiltag der kan tages, så dine hjemmesidetekster bliver i topkvalitet.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen