Få tilskud til kompetenceudvikling og kom i gang med at vækste din forretning

Vaekst i virksomheden

Har du taget det store skridt ind i iværksætterverdenen, men mangler viden og sparring til at nå skridtet videre og skabe vækst for din virksomhed, kan et kompetenceudviklingsforløb måske være noget for dig.

Vi er godkendt leverandør af kompetenceudviklingsforløb, og har afholdt mange kompetenceløft og workshops for både virksomheder og organisationer. Med vores ekspertise kan du få hjælp til at løfte din digitale markedsføring til nye højder, der kan være med til at skabe vækst for din forretning.

Tilskud til kompetenceudvikling med NextStep

Iværksætter Danmark tilbyder lige nu et NextStep forløb, hvor du har mulighed for at ansøge om 1:1 sparring og undervisning inden for et specifikt emne, som du selv vælger, alt efter hvad du har behov for hjælp til.

Med et kompetenceudviklingsforløb gennem Iværksætter Danmark har du mulighed for at få 75% i tilskud på et kompetenceudviklingsforløb. Vælger du et kompetenceudviklingsforløb hos os, betyder det, at du kun skal betale 11.875 kr. ekskl. moms selv. Ved bestilling i november har du dog mulighed for at spare 24%.

Har du ansøgt og får godkendt ansøgningen allerede i november, skal du således kun betale 9.000 kr. ekskl. moms for kompetenceudvikling.

Et kompetenceudviklingsforløb er for dig, der er iværksætter med en nyopstartet virksomhed. Du skal have ambitioner om at vækste din forretning og kunne realisere disse med hjælp fra kompetenceudvikling. Derudover er det et krav for at søge om tilskuddet, at du har et dansk CVR-nummer, og at du er interesseret i og/eller har indtænkt muligheder for grønne tiltag i din virksomhed.

Ansøgningsfristen er d. 30. april 2023, men det kan være en god idé at søge allerede nu, hvis du gerne vil hurtigt i gang med at styrke og vækste din virksomhed og spare endnu flere penge på din kompetenceudvikling.

Du kan læse mere om kompetenceudviklingsforløbet fra Iværksætter Danmark, og hvordan du søger, her.

Kompetenceudvikling hos OnlineSynlighed.dk

Online marketing

OnlineSynlighed.dk er godkendt leverandør af kompetenceudvikling inden for digital markedsføring. Vi vil gerne hjælpe virksomheder med at opnå deres vækstambitioner. Derfor tilbyder vi undervisning og sparring til dig, der ønsker hjælp til at komme i gang med at markedsføre din virksomhed online.

Vælger du et kompetenceudviklingsforløb hos os, vil du således kunne få hjælp til de udfordringer du har inden for online markedsføring af din virksomhed.

Der ligger et stort potentiale i at markedsføre sin virksomhed online. For at opnå de ønskede resultater er det dog vigtigt, at du ved, hvordan du skal markedsføre din virksomhed overfor din målgruppe, og at du har en klar plan og strategi for dit mål.

Dette kan du få hjælp til hos os. Vores specialister har bred erfaring inden for online markedsføring, og kan derfor give dig rådgivning og undervisning inden for en lang række af forskellige emner, der relaterer sig til digital markedsføring.

Herunder kan du læse et lille udpluk af, hvad du kan få hjælp til:

Sociale medier

Lær om de forskellige typer sociale medier, herunder Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok m.m. og bliv klogere på, hvilke sociale medier du skal bruge i din markedsføring for at styrke din forretning. Du får viden om, hvilke typer opslag du skal poste, og hvordan du øger din synlighed gennem de sociale medier.

Facebook-annoncering

Vil du øge rækkevidden for dine opslag på Facebook og have mere trafik til din hjemmeside, kan Facebook-annoncering hjælpe dig på vej. Bliv klogere på de forskellige annoncetyper, og lær hvordan du selv opretter annoncer på Facebook, der giver dig øget trafik og flere konverteringer.

SEO

SEO er rigtig vigtigt, hvis du ønsker, at din hjemmeside skal være synlig i Googles søgeresultater. Få hjælp til, hvordan du laver en søgeordsanalyse, og finder frem til, hvilke søgeord du skal bruge, og hvor du skal bruge dem, når du laver on-site tekster til din hjemmeside.

Online marketing

Google Ads

Vil du øge din synlighed i Google og have mere trafik her og nu, kan Google Ads være en mulighed. Med et kompetenceudviklingsforløb inden for Google Ads, lærer du om de forskellige annoncetyper, og bliver guidet igennem tilføjelse af søgeord og oprettelse af kampagner, annoncegrupper og annoncer.

Strategi til online markedsføring

En god markedsføringsstrategi spiller en afgørende rolle, når du ønsker at vækste din forretning og øge din omsætning gennem digital markedsføring. Få hjælp til at lægge en strategi for din online tilstedeværelse på tværs af forskellige kanaler. Vi hjælper dig med at finde frem til, hvilke kanaler du skal bruge, og hvordan du opnår øget synlighed og trafik samt flere konverteringer.

Persona og Content Marketing

Content Marketing kan hjælpe dig med at få øget trafik og flere besøgende på hjemmesiden, øget brandkendskab, bedre placering i søgeresultaterne, flere loyale kunder og meget mere. Vi hjælper dig med, hvordan du finder frem til dine personaer og laver godt kvalitetsindhold, som kan bruges på tværs af forskellige kanaler.

Branding

Branding kan være med til at sikre, at dine potentielle kunder tænker på din virksomhed, når de ser et specifikt produkt, og kan være med til at give dig øget loyalitet hos dine besøgende og kunder. Få hjælp til at lægge en god brandingstrategi og få viden om, hvordan du bedst øger dit brandkendskab hos din målgruppe på tværs af forskellige online kanaler.

Derfor skal du vælge et kompetenceudviklingsforløb

Hjaelp til succes

Kompetenceudvikling handler om at få ny viden, færdigheder og kompetencer, så du kan blive klædt på til at varetage nye opgaver, der kan være med til at styrke og vækste din forretning.

Et kompetenceudviklingsforløb er derfor også en god mulighed for dig, som ønsker at varetage markedsføringen af din virksomhed selv, men som mangler viden og kompetencer til at komme i gang. Med et kompetenceudviklingsforløb hos os får du nemlig fyldt din værktøjskasse, og bliver godt klædt på til at kunne stå for markedsføringen af din virksomhed selv.

Et kompetenceudviklingsforløb er derudover en god mulighed for dig, som har planer om at vækste din forretning, men har brug for rådgivning og sparring til at lykkes med at komme ud over steppekanten og skabe gode resultater.

Endelig er et kompetenceudviklingsforløb en god mulighed for dig, som gerne vil have hjælp til at styrke din virksomhed gennem online markedsføring og samtidig gerne vil spare penge på dette. Ved at søge om tilskuddet til et NextStep forløb gennem Iværksætter Danmark kan du nemlig få tilskud på 75% af prisen til kompetenceudviklingsforløbet. Du sparer dermed mange penge på at få en masse ny viden og kompetencer, som du kan bruge til at realisere dine vækstambitioner.

Har du spørgsmål til kompetenceudvikling?

Er du klar til at vækste din forretning og skabe succesfulde resultater med din online markedsføring, er det bare med at komme i gang med at søge. Du kan læse meget mere om, hvordan du søger om kompetenceudvikling her.

Har du spørgsmål til, hvordan du søger, eller vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke din virksomhed gennem online markedsføring, er du også velkommen til at kontakte os. Ring på 70 13 63 23 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

Mette Therese Røser