Få mere ud af dine gæster på din hjemmeside

Få mere ud af dine gæster på din hjemmeside

Få mere ud af dine gæster på din hjemmesideNår der laves hjemmesider, har vi alle nogle forskellige målsætninger i tankerne. Hjemmesiden skal bruges til noget, for hvad er ellers grunden til at lave den? Uanset hvad din hjemmeside skal bruges til, så vil alle gerne have besøgende på deres hjemmeside. Det er ikke kun vigtigt at have besøgende på sin hjemmeside, det vigtige er at man får noget ud af de besøgende, som kommer ind.

Har du eksempelvis en målsætning på din hjemmeside, hvor det handler om at dine gæster på hjemmesiden skal klikke på en knap – så nytter det ikke noget at du får 1.000 besøgende ind på siden, hvis ingen af dem klikker på knappen. Dette scenarie giver en 0% konvertering – netop fordi ingen klikkede.

Et scenarie hvor du har 10 besøgende og alle 10 klikker, ville være bedre, for der har du en 100% konvertering, og du har 10 klik ud af 10 mulige – hvilket ville være utroligt godt i forhold til din målsætning om, at besøgende skal klikke på knappen.

Hos OnlineSynlighed.dk går vi meget op i at vore kunder får noget ud af de besøgende, som de får på siden. Vi har et rigtig godt øje til konverteringsoptimering, for vi ved hvor vigtigt det er, at få noget ud af dine gæster på din hjemmeside, de gæster som du har kæmpet hårdt for at de netop besøger din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering og konverteringsoptimering

Søgemaskineoptimering er med til at gøre dig synlig på internettet, det giver dig online synlighed, så du kan få flere besøgende ind på din hjemmeside. Men er din hjemmeside ikke konverteringsoptimeret, kan det være svært at få noget ud af søgemaskineoptimering.

For der kan tilføjes trafik i uanede mængder, men hvis din hjemmeside ikke konverterer, er det svært at måle hvor stor effekten af søgemaskineoptimering har på din bundlinje. Derfor kan det ikke siges nok: din hjemmeside skal være konverteringsoptimeret, og det er noget vi kan hjælpe dig med hos OnlineSynlighed.dk.

Vi skaber nemlig både online synlighed, men også konverteringsoptimering, så du får meget mere ud af den trafik, der tilføjes på din hjemmeside.

Få konverteringsoptimeret din hjemmeside i dag

Vil du gerne have mere ud af dine besøgende, som navigerer rundt på din hjemmeside til daglig? Så kan du kontakte os allerede i dag, og få et overblik over hvad vi kan hjælpe dig med. For konverteringer er guld værd, hvis du skal skabe profitabelt vækst i din virksomhed, og samtidig kan du med konverteringsoptimering virkelig mærke kræfterne bag søgemaskineoptimering og andet online markedsføring, hvor der tilføjes trafik til din hjemmeside.

Ring nu på telefon 70 13 63 23 og lad os snakke om hvordan du kan konvertere mere på din hjemmeside, og dermed få mere ud af dine gæster på din hjemmeside.

Vil du sende os noget teknisk, kan du sende os en e-mail – ellers kan du også benytte dig af vores formular til højre, hvor vi kan ringe dig op til en snak om konverteringsoptimering på din hjemmeside.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen