OnlineSynlighed.dk vest

Et døgn i fællesskabets tegn

OnlineSynlighed.dk vest

Vi var svære ikke at få øje på under dette års Stafet For Livet i Hadsten.

Stafet For Livet er et døgn, hvor der sættes fokus på kræft, på at kæmpe sammen og på at fejre livet. Løbet er lavet som en anledning til, at mindes dem, man har mistet samt til at give håb til dem, der fortsat kæmper mod sygdommen.
Stafettens 24 timer symboliserer, at kræft aldrig sover og at kræftpatienter kæmper med sygdommen hele døgnet – både i de lyse og mørke timer.
Som Stafet For Livet selv udtrykker det, er løbet lavet med fokus på fællesskab, oplysning og indsamling – i kampen mod kræft.

Byen løftede i flok

Lysposer

Der tændtes lys for at mindes eller støtte en person, som mistede livet til kræft eller stadig kæmper mod sygdommen.

Årets udgave af Stafet For Livet i Hadsten blev afviklet i denne weekend den 24. og 25. august omkring byens idrætscenter. Her gik og løb over 600 deltagere fordelt på 15 hold i 24 timer og samlede ind til det gode formål.
Løbets første dag startede i det smukkeste solskinsvejr, og blev skudt i gang med åbningstale fra formand Toni Olesen og Lisa Gjesing, som er tidligere kræftramt. Herefter blev der sunget fællessang inden Fighterne, som er nuværende eller tidligere kræftpatienter, gik dagens første symbolske runde sammen iført gule trøjer.
Resten af dagen fortsatte med aktiviteter for både store og små, og sluttede til aften af med en fin lysceremoni ved Sognepræst Kjeld B. Nielsen. Stafetten blev her afbrudt, og alle fik mulighed for at tænde et levende lys i en lyspose for at mindes eller støtte en person, som mistede livet til kræft eller stadig kæmper mod sygdommen. Under ceremonien blev der afholdt et minuts stilhed til ære og minde, som både gav plads til fordybelse og eftertanke. Herefter fortsatte Stafetten natten over, da alle hold minimum har én deltager på banen hele døgnet.
Søndag formiddag samledes alle til afslutningsceremoni hvor både fællesskab og sammenhold blev hyldet.

OnlineSynlighed.dk viste også sit flag

Aftenløb med vest

Vi hos OnlineSynlighed.dk valgte at donere 10 kroner til hver runde, som blev løbet med vores orange OnlineSynlighed.dk-veste på. Det samlede beløb går, når runderne er talt op, ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Vi hos OnlineSynlighed var også at spotte til dette års Stafet For Livet i Hadsten med chef John Nielsen, som viste sig som deltager hos Hadstens Inner Wheel og Rotary hold. John er selv medlem af Rotary Hadsten, og følte det naturligt at bakke op om deres hold.
”Løbet er et fantastisk arrangement, som samler byen for en vigtig sag om at støtte forskningen mod kræft, – og det støtter vi naturligvis også op omkring hos os,” siger John Nielsen, direktør hos OnlineSynlighed.dk.

Rotary holdet som kaldte sig selv ”Team Hadsten Inner Wheel & Rotary”, lagde sig stærkt i spidsen og er på arrangørens hjemmeside i dag registreret til at have samlet 36.858 kroner ind. Alle var velkomne til at løbe for holdet, som endte med hele 94 holddeltagere.
Vi hos OnlineSynlighed.dk valgte at donere 10 kroner til hver runde, som blev løbet med vores orange OnlineSynlighed.dk-veste på. Det samlede beløb går, når runderne er talt op, ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Overskuddet fra løbet denne weekend går til Kræftens Bekæmpelse, hvor pengene bruges til patientstøtte, forebyggelse og forskning. Det endelige resultat fra løbet er stadig ikke offentliggjort, men vi lover, at holde jer opdateret på vores Facebookside så snart tallene viser sig.

Se eller gense indtil da stemningen fra arrangementet herunder:

Aabningstale

Åbningstale og velkomst. Foto: @stafetforlivethadsten. Se flere billeder på deres Facebookside: Stafet For Livet Hadsten.

Fighters i gule trøjer

Fighterne åbnede løbet i gule trøjer. Foto: @stafetforlivethadsten. Se flere billeder på deres Facebookside: Stafet For Livet Hadsten.

Deltagere i alle aldre

Deltagere i alle aldre. Foto: @stafetforlivethadsten. Se flere billeder på deres Facebookside: Stafet For Livet Hadsten.

Ceremoni

Smuk lysceremoni lørdag aften.

Stafet For Livet Kage

Stafet For Livet 2019. Foto: @stafetforlivethadsten. Se flere billeder på deres Facebookside: Stafet For Livet Hadsten.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen