Endnu et nyt ansigt hos OnlineSynlighed.dk

Nyt ansigt hos online synlighed

Endnu engang tilføjer OnlineSynlighed.dk nye kompetencer til teamet i Hadsten, og denne gang er det Malene Søndergård Jensen, vi kan byde velkommen til. Hun er i gang med en professionsbachelor på VIA Design i Aarhus, hvor hun studerer Branding & Marketing Management.

Gennem studiet er Malene blevet beriget med forskellige teorier, som hun nu har muligheden for at omsætte til praksis. Derfor er Malene allerede i gang med, blandt andet, at udvikle et bud på en ny marketingsstrategi for OnlineSynlighed.dk.

Onlinestrategier, forbrugeradfærd og corporate branding er et lille udpluk af de mange kompetencer, Malene kommer med fra sin uddannelse, som vi er spændte på at se omsat til værdi hos os.

Dette vil dog ikke være det eneste, Malene kommer til at berøre i hendes praktikperiode, da hun samtidig skal være med til at udvikle godt indhold til hjemmesiden og hele tiden have et kreativt øje på de ting vi løbende laver.

Hvorfor OnlineSynlighed.dk

Online tilstedeværelse betyder mere og mere, når det kommer til at være synlig og fange potentielle kunders opmærksomhed, og da mange får deres informationer gennem Google bliver søgemaskineoptimering også kun vigtigere for at tiltrække nye kunder. Malene har derfor en naturlig og stor interesse i at blive klogere på lige netop dette område.

Det lå derfor lige til højrebenet, da Malene skulle søge praktik – hun vidste, at det skulle være et onlinebureau, som arbejdede med at hjælpe andre med deres onlinestrategier. Da hun faldt over os, var hun ikke et sekund i tvivl om, at det var her, hun ville hen.

Som Malene siger: ”Når man hører navnet OnlineSynlighed.dk, kan man ikke være i tvivl om, hvad de laver, og så er det nogle af landets dygtigste på området – derfor var der ingen tvivl om, at jeg bare skulle have den praktikplads”.

Malene har tidligere fået lov til at snuse til vores branche, både teoretisk og i praksis. Hun har været i Praktik hos virksomheden Sleeknote, som laver et digitalt produkt, der får deres kunders besøgende til at tilmelde sig virksomhedens nyhedsbrev. Her var Malene med til at udvikle indhold til deres hjemmeside.

Disse erfaringer vil Malene sætte i spil hos OnlineSynlighed.dk for at være med til at sætte sit præg på virksomhedens udvikling.

Nysgerrig på viden og fokus på praksis

Fokus på viden og praksis i et arbejde

Som person er Malene en udadvendt og glad pige, der ikke er bange for at træde frem og sige sin ærlige mening. Hendes naturlige interesse for vores branche gør, at Malene har lysten til at lære og hele tiden skrabe ny viden til sig. Det at fordybe sig i en ting og fuldføre det i praksis er noget af det, som Malene glæder sig rigtig meget til.

Det er super spændende at få lov til at udvikle en marketingsstrategi, hvor jeg virkelig får et stort indblik i, hvordan det foregår ude i den virkelige verden og dermed også kan være med til at videreudvikle og måske se et resultat af det udførte arbejde” siger Malene og tilføjer:

Jeg håber, at mine kompetencer og mine nye øjne på virksomheden kan være med til at løfte OnlineSynlighed.dk, fordi teori først er noget værd, når man omsætter det til praksis. Det er først, når der kommer et afkast på ens anstrengelser, at man vil kunne se, hvad den teoretiske baggrund egentlig kan bruges til, for det handler i sidste ende om at skabe resultater.

Ni ugers praktikforløb

Malene skal være praktikant på kontoret i ni uger og havde første dag d. 24. april. Hun har vist et stort gåpåmod og virkelyst i de første opgaver, der er landet på hendes bord, og det er noget, vi sætter stor pris på.

Hos OnlineSynlighed.dk ser vi frem til at få gavn af Malenes kompetencer indenfor marketing og hendes kreative syn på tingene og vil gerne byde et hjerteligt velkommen til Malene.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen