Endnu en skarp kommunikationsprofil tilslutter sig teamet

Mette Therese Røser | OnlineSynlighed.dk

OnlineSynlighed.dk har fået et nyt ansigt de næste otte uger. Mette Therese Røser, der i sommeren 2018 blev uddannet Cand.mag. i retorik har tilsluttet sig teamet i Hadsten i en praktikstilling.

Gennem sin uddannelse har Mette tilegnet sig stærke kompetencer inden for kommunikation. Hendes speciale ligger særligt i at sikre klar kommunikation til enhver situation og forfatte målrettede tekster til både online og offline medier.

Tekstforfatning vil da også være en af de primære områder, som Mette vil skulle arbejde med hos OnlineSynlighed.dk

Kendskab til online markedsføring

Bureauarbejde og online markedsføring generelt er ikke ukendt for Mette, der under sin uddannelse har været hos et mindre online marketingbureau og derigennem fået et bredt kendskab til de forskellige discipliner inden for online markedsføring.

Jeg har gennem praktik hos et online marketingbureau stiftet bekendtskab med de mange forskellige områder inden for online markedsføring lige fra SoMe til SEO. Det var også derigennem, at jeg fandt ud af, at jeg gerne ville arbejde hos et online bureau og hjælpe kunder med deres online markedsføring.

Mette har foruden kommunikation en særlig interesse for online markedsføring og den værdi og de resultater, som den rigtige markedsføring kan føre med sig. Det var derfor oplagt, at Mette søgte hos OnlineSynlighed.dk, der kunne give hende mulighed for at få mere praktisk erfaring med online markedsføring og bureauarbejde.

Tekstforfatter og sprognørd

Bog og pen

Som person er Mette lidt af en sprognørd, og har både gennem sin uddannelse, praktik og tidligere stilling som freelance tekstforfatter fået rig mulighed for at jonglere med ord og skrive kreative tekster.

Jeg elsker at skrive tekster, der både skaber værdi for modtageren, og som samtidig giver gode resultater, og det får jeg mulighed for hos OnlineSynlighed.dk.

For Mette er det netop resultaterne, der motiverer hende, når hun skriver tekster. At hendes tekster giver den ønskede effekt er det, der holder hende i gang. Derfor ser hun også særligt frem til at kunne bidrage teamet hos OnlineSynlighed.dk med hendes kompetencer inden for kommunikation og tekstforfatning til at skabe synlige resultater for kunderne.

Det er et privilegie at få mulighed for at være hos et online bureau som OnlineSynlighed.dk, der virkelig sætter kunden i højsædet og leverer kvalitetsløsninger.

Klar på udfordringer

Selvom Mette kommer med stor erfaring med tekstforfatning glæder hun sig til at blive udfordret og få mere praktisk erfaring. Hendes interesse for bureaubranchen gør også, at hun har lyst til at lære mere og skrabe viden til sig.

Det er super spændende at arbejde med online markedsføring hos et online bureau, fordi man får mulighed for at arbejde med forskellige typer af kunder og producere forskellige typer af indhold. Jeg håber, at jeg med mine kompetencer kan styrke og skabe merværdi for OnlineSynlighed.dk.

Mette startede i praktik d. 18. januar 2019, og skal være hos os i praktik i otte uger, hvor hun blandt andet skal bidrage med godt indhold til vores hjemmeside.

John Nielsen