Ved du, hvad der siges om din virksomhed på nettet?

Ved du, hvad der siges om din virksomhed på nettet?

Ved du, hvad der siges om din virksomhed på nettet?Online omtale. Det er et elsket og et hadet emne, for når det er positiv omtale, kan du få rigtig stor succes. Er det derimod dårlig online omtale, så kan du blive udstillet og blive et offer for internethetz, et hetz der ikke bare sådan forsvinder.

Internettet gemmer nemlig på alt, og det er meget svært at fjerne noget fra internettet, når det først er kommet ind – det er lidt ligesom at få tyggegummi i håret. Hvis tyggegummiet har bredt sig og sidder godt fast, så er der ingen anden løsning, end at få klippet noget af håret af.

Desværre kan vi ikke bare ”klippe” noget af internettet af, og derfor er det kun vigtigt for dig og din virksomhed, at der bliver holdt øje med hvad der siges om dig på internettet – netop så dårlig omtale kan stoppes inden det breder sig ud til dine potentielle kunder.

Du kan ved hjælp af vores ”online omtale”-ydelse også se hvad der indtil nu er blevet sagt om dig på internettet, så du kan få et overblik over hvordan online omtale omkring din virksomhed er i dag.

Få en notifikation om virksomhedens online omtale

Du kan få hjælp af OnlineSynlighed.dk til at opsætte en overvågning af online omtale omkring din virksomhed, dine produkter og dine brands på internettet. Dermed kan du få en notifikation hver gang, der siges noget omkring dig på internettet.

Denne lille opsætning kan være et stærkt supplement til din nuværende markedsføring, da du derved kan følge din online omtale, og sætte aktiviteter ind, inden en negativ kommentar bliver til en stor hetz imod din virksomhed. Eksempler på dette er set mange gange før, hvor selv store og gigantiske virksomheder i Danmark, har fået stor negativ omtale pga. en lille kommentar på Facebook. En kommentar som fik plads i de store danske medier og aviser.

Opsæt overvågning af online omtale af din virksomhed

OnlineSynlighed.dk vil gerne hjælpe din virksomhed med, at varetage virksomhedens online omtale, og dermed hjælpe med at viderebringe nyt omkring din virksomhed. Dette kan både give dig et overblik over hele virksomhedens omtale, men også give en real-time status af din online omtale – for nu om dage gælder det om at få nødvendig viden straks, da alt kan eskalere rimelig hurtigt på nettet.

Ring til os nu på telefonnummeret 70 13 63 23, så kan vi snakke mere om hvordan din virksomheds online omtale er i dag, og hvordan du kan overvåge din virksomheds ry med vores værktøjer. Send gerne en e-mail eller udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op snarest muligt.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen