Byd 25 % mere i AdWords for dem, der kender dig

faa mere salg med femogtyve procentHos OnlineSynlighed.dk skriver vi tit om remarketing som en funktion, der især hører sig Facebook til.

For vores kunder arbejder vi dog altid med mindst 2 vertikaler i form af AdWords og Facebook.

Med netop Google AdWords har du ikke en, men to muligheder, når du gerne vil opsætte remarketing.

Den måske mest interessante er ”RLSA” – Remarketing lists for Search Ads – eller på dansk “Remarketinglister til søgeannoncer”.

Med RLSA byder du en højere pris per klik for de brugere, der i forvejen har været inde at se din side. De er nemlig mere tilbøjelige til at konvertere.

Mere tilbøjelige til at konvertere

Traditionel viden om marketing foreskriver, at du skal ramme en forbruger 5-10 gange med dit budskab før der bliver reageret.

Allerede efter at have ramt forbrugeren én gang – første klik på din AdWords-annonce – er forbrugeren ved næste besøg meget mere tilbøjelig til at konvertere. Når du derfor byder eksempelvis 25 % mere anden gang giver dit budget stadig mening, for konverteringsraten er nu en anden.

Du kunne byde flere hundrede kroner per klik, hvis du bare konverterede 100 % og havde nok margen på produktet. Med RLSA nærmer du dig den højere konverteringsrate mod at betale en lidt højere klikpris.

RLSA er nemt at sætte op. Du installerer et script på din hjemmeside som du er vant til det med Facebooks pixel, hvorefter Google placerer (endnu) en cookie på brugerens computer. Når brugeren så søger efter et af dine produkter og ser din AdWords-annonce er den placeret endnu højere end normalt fordi at du nu tilbyder at betale en højere pris for klikket.

Kombiner med Facebook og Display-netværket

faa svaret her paa mere salgRLSA er en effektiv måde at få flere salg i din webshop på eller flere leads til din konsulentforretning. Men den bør ikke stå alene.

Du kan kombinere RLSA med kampagner på Display-netværket, hvor du ligeledes har mulighed for at vise annoncer til samme remarketing-målgruppe, du rammer med dine RLSA-annoncer.

Herudover kan du ved at installere Facebooks pixel også vise remarketing annoncer direkte på verdens største sociale medier.

Med flere mulige ’touch points’ til dine mulige kunder sikrer du dig, at de i hvert fald ikke glemmer hvem du er efter at have været inde på din side.

Sæt frekvens-grænse

Lige nu er muligheden på Facebook forbeholdt de med et større budget – i praksis nærmere 100.000 kroner om måneden end 10.000 kroner om måneden. Med Google AdWords tilbydes muligheden til alle.

Med en frekvens-grænse – frequency capping på engelsk – sætter du en grænse for hvor mange gange dine annoncer må vises enten om dagen eller samlet til hver bruger. Hvis dine brugere ikke er konverteret inden for de første 15 visninger giver det måske ikke mening at fortsætte med at vise dem, ligesom 7 visninger er bedre brugt spredt ud over en uge end vist inden for et par timer den samme dag.

 

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen