Google optimering: Bliv set af flere

Google-optimering-Bliv-set-af-flereGoogle er verdens største søgemaskine og også den bredeste form for søgemaskiner. Det betyder at der søges alt muligt forskelligt på Google – så det er ikke kun informationssøgning, der foretages, når folk ”googler”. De seneste år har Google gjort det nemmere og nemmere for deres brugere, at søge efter produkter og specifikke ting. Sammenkoblet med deres andre produkter i deres store produktportefølje, så er Google en rigtig stor spiller på markedet – netop på grund af at deres produkter bliver benyttet af så en stor del af verdens internetbrugere.

Udover at være store på verdensmarkedet, så er Google også stor i de lokale markeder, for jo større Google er blevet, des mere lokalt er det blevet. Det lyder lidt mærkeligt, men det er sandheden – for hvis vi bare ser på Google i Danmark, kan vi se at de har kastet sig over det lokale, og har tilpasset deres søgeresultater efter de danske brugere. Det betyder også, at næsten alle internetbrugere i Danmark benytter Google, og derfor er denne internet-tjeneste, som oprindeligt er fra USA, en slags port til resten af internetverdenen.

Med Google optimering, kan du stille dig foran og sørge for, at de mange millioner af danskere der hver dag søger på Google, finder dig og din virksomhed.

Optimering i danskernes søgemaskine

Google er nemlig danskernes søgemaskine, for det hænger sammen med den lokale position som Google har taget til sig. Vi danskere elsker når noget snakker vores eget sprog, og når Google gør det så godt, så bruger vi selvfølgelig denne søgemaskine.

Nu hvor Google er danskernes søgemaskine, og du og din virksomhed ønsker at få flere danske kunder ind i butikken, så er Google optimering svaret på dine bønner. Ved at komme op på søgeresultaterne på Google, kan din virksomhed få et uset antal besøgende ind på din virksomheds hjemmeside eller webshop. Disse besøgende kan konverteres til kunder, og du kan for alvor mærke kræfterne bag Google optimering – for kræfterne giver et positivt skub på din omsætning.

Meromsætning kan derfor opnås med Google optimering, og hos OnlineSynlighed.dk er vi eksperter indenfor dette område. Vi hjælper din virksomhed med at blive optimeret, så når der søges efter dine søgeord, kan du blive fundet på Google. Lige nu bliver der søgt efter søgeord, der passer til din virksomhed, og hvis du ikke kan blive fundet, så bliver dine konkurrenter fundet, og de får den meromsætning der er ved Google optimering – spild derfor ikke tiden med for mange ”hvad nu hvis”-tanker, og lad os fra OnlineSynlighed.dk optimere din virksomheds hjemmeside eller webshop, så Google vil elske den endnu mere.

Bliv set af flere med Google optimering i dag

Argumenterne for Google optimering taler for sig selv, men for en sikkerheds skyld, kan du jo udføre en test på dig selv, og se hvor vigtigt det egentlig er at få optimeret til danskernes søgemaskine.

Spørg dig selv hvor mange gange du har søgt på Google de sidste 7 dage. Svaret kan ikke tælles på to hænder vel? Du søger nemlig uden at tælle, da du udfører så mange forskellige søgninger – både på din computer, men også mobil og tablet.

Det samme gør langt størstedelen af internet brugerne i Danmark – og for at fange dem, kan du udføre endnu et testspørgsmål: hvor ofte har du klikket dig videre til side 2 på Googles søgeresultater? Det er næppe noget man gør,  og derfor er det endnu vigtigere for dig, at ligge på side 1 på Google, når det handler om dine søgeord og kerneområder.

Kontakt OnlineSynlighed.dk i dag ved at ringe til os på telefonnummeret 70 13 63 23 eller send os en e-mail, og vi finder ud af en langsigtet og sund Google optimeringsstrategi for din virksomhed.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen