Bliv-Panda-sikret-med-en-SEO-tilstandsrapport

Bliv Panda-sikret med en SEO-tilstandsrapport

Bliv-Panda-sikret-med-en-SEO-tilstandsrapportGoogles Panda-opdatering har haft sider med indhold af lav kvalitet, tomme sider, duplicate content og lignende ringe resultater for brugerne i fokus. Hvis dit site på den ene eller anden måde var et dårligt resultat for slutbrugeren, var det Pandaens fokus at få dit site devalueret i søgeresultaterne.

Hvad Googles Panda fokuserer på er alle on-site-elementer. Altså elementer, der er begrænset til selve dit website og indholdet herpå. Modsætning hertil er Google Penguin, der i stedet for indholdet kigger på de indgående links dit website har samt naturen af disse.

Du har mulighed for at blive sikret mod eksisterende og fremtidige Panda-opdateringer med en SEO tilstandsrapport.

Tilstandsrapport over on-site-problemer

Netop en SEO tilstandsrapport handler om dit website – hvad er de største SEO-problemer i forhold til søgemaskineoptimering på domænet lige nu?

En SEO tilstandsrapport kigger altså ikke til at starte med på dine indgående links (eller manglen på samme) og hvad du ellers gør for at markedsføre dit site. Fokus med rapporten er at få alt på selve din side til at spille 100 % for såvel brugerne som Googles søgemaskine.

En SEO tilstandsrapport kommer ind på blandt andet følgende emner:

  • Duplicate content
  • Tomme sider
  • Langsomme websites
  • Tekst af dårlig kvalitet
  • Dårlig oplevelse på mobiltelefonen (ifølge flere ledende SEO medier (bl.a. searchengineland.com) især vigtigt siden medio 2013, hvor ranks kunne falde alene på mobilen med et dårligt resultat her)

Og det er netop de emner, en nuværende eller fremtidig Google Panda-opdatering kan gå hen og straffe dit website for.

Følg anvisninger i vores SEO tilstandsrapport

Når du bestiller en SEO tilstandsrapport på OnlineSynlighed.dk, får du en liste over samtlige af de problemer, dit website har lige nu i forhold til søgemaskineoptimering – og en løsning på alle problemerne.

Disse anvisninger kan du vælge enten selv at klare og spare penge – eller du kan spare din tid og sætte os til at følge op vores egne SEO-anbefalinger.

Følger du anbefalingerne i vores SEO tilstandsrapport, har du også effektivt fået styr på alt, hvad der relaterer sig til din onsite-søgemaskineoptimering – og derved er fundamentet for, at du bliver ramt af en fremtidig Google Panda-opdatering også fjernet med et slag.

Du bliver, med andre ord, ”Panda-sikker”, når du følger anvisningerne i vores SEO tilstandsrapport.

Fritager dig ikke for Penguin-ansvar

Som nævnt er Googles Panda-opdatering og Penguin-opdatering to meget forskellige størrelser.

Du kan have et site med indhold af fantastisk kvalitet og en loadtid på millisekunder blot – men det kan alt sammen blive ødelagt af tilpas mange ringe links rettet mod dit website.

Vores SEO tilstandsrapport kan også medtage en vurdering af dine indgående links. Vi analyserer din backlinkprofil, både ved hjælp af din Google Webmaster Tools-konto og vores egne værktøjer, og den risiko, du eventuelt har med disse links.

Hvis din risiko for at blive straffet af Penguin senere hen er stor, vil vi gøre opmærksom på dette og komme med forslag til at eliminere risikoen – det kan være at bruge Googles Disavow-tool til at frasige sig værdien af visse links, at bygge nye links med høj relevans for ens site eller, hvis skaden allerede er sket, at indsende en reconsideration request.

Det hele starter dog med en SEO tilstandsrapport – med den danner vi os sammen et overblik over dit website og dets nuværende udfordringer og muligheder i forhold til søgemaskeoptimering.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen