3 grundlæggende tips til hvordan du kan få flere følgere på Instagram

Tips til flere følgere

Dette indlæg er skrevet, illustreret og animeret af vores 8.-klassespraktikant Rebekka, som har været vildt sej til at tage en masse læring til sig. Vi har gået teksten igennem, men langt det meste er hendes egne ord.

Instagram bliver større og større og får mange flere muligheder. Du kan skrive med folk offentligt og privat, du kan gå live, tage billeder med instagram-kameraet og en masse andre ting. Der er flere og flere, der får det, og derfor vil det være en god mulighed for dit firma at vise sig frem via Instagram. På den måde kommer I ud til så mange som muligt og får flere til at følge med. Har du en virksomhed, du gerne vil have frem i lyset på Instagram, så læs med her!

Hold dine følgere opdateret

Det er vigtigt, at profilen holdes opdateret og holdes i gang med en masse opslag – gerne med både billeder og videoer. På den måde kan dine følgere holde sig opdateret på, hvad der sker. Som en bonus kan du evt. bruge en masse hashtags under dine opslag. Det gør, at dine opslag kommer ind under de hashtags, du bruger, og det bliver en lettere genvej til dine opslag, og på den måde bliver du nemmere set.

Kvaliteten på det du deler

Kvalitet er vigtigt. Der er en overflod af indhold, og dit skal være unikt. Hvis du får en idé, som er lidt anderledes, skal du ikke være bange for at prøve den. Spring ud i det, og tag imod al konstruktiv kritik.  Det vigtigste er, at du skiller dig ud med godt indhold. På den måde er der større chance for, at du bliver husket og evt. ”kendt” for dit unikke indhold. Er du heldig, kan dette i sig selv være en effektiv måde til at få flere følgere på. Kvalitet tiltrækker – derfor kan du få følgere, som følger dig for det gode indhold, du kommer med.

Kvalitetsindhold er vigtigt

Vælg et tema

Vælg dit helt eget tema, og gør det til din ting eller dit kendetegn. Tag udgangspunkt i, hvad du gerne vil have din profil til at handle om, og byg temaet op ud fra det. Når du har fundet dit tema, så begynd at lægge billeder og videoer op, men hold det begrænset, for det kan hurtigt blive meget rodet, hvis du har op til flere temaer på din side. Et tema gør, at der kommer en rød tråd, så man kan se det hele passer sammen, og at man altid vil ende det samme sted: ved dit tema.

Bonustip til Instagram – for en sikkerheds skyld

Måske oplever du, at du har alt det overstående, men din profil bare er lukket/ privat. Naturligvis er det også vigtigt at have en åben/ offentlig profil. Hvis ikke du har det, skal folk anmode om at følge med, og det gider folk ikke. De vil gerne have direkte adgang til din profil, så de kan se, hvad man nu går og laver.

 

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

John Nielsen