16 gode danske og udenlandske blogs til viden om Content Marketing

bedste-content-marketing-blogs

Hos OnlineSynlighed.dk elsker vi at dele vores specialistviden med jer. Igennem det sidste stykke tid har vores fokus været på Content Marketing, hvor vi blandt har skrevet om Personas, Blogging, SEO og tekstforfatning og desuden givet jer gode tips til Content Marketing. Vi er derfor allerede nu kommet vidt og bredt i forhold til at afdække, hvad Content Marketing egentlig er for en størrelse, hvorfor Content Marketing er så vigtigt, og hvad du skal overveje, når du laver Content Marketing i praksis.

Vi har stadig mange flere emner inden for Content Marketing, som vi mangler at berøre, og som vi gerne vil dele med jer. Inden da synes vi dog, at vi skal se lidt på, hvad der egentlig allerede er blevet skrevet om Content Marketing. Der er nemlig allerede blevet skrevet rigtig meget om Content Marketing på både danske og udenlandske blogs. Herunder giver vi jer derfor vores bud på 16 gode danske og udenlandske blogs, hvor det er muligt at få god og værdifuld viden om Content Marketing.

TEXTA A/S

Kompetenceområder: Tekstforfatning, SEO, E-mail Marketing, Oversættelse, Transskribering.

TEXTA er et Content Marketing bureau, der arbejder med Content Marketing, og hjælper virksomheder med alle typer tekstforfatning – lige fra korte produkttekster til længere SEO- og webtekster. Derudover hjælper TEXTA også virksomheder med norsk oversættelse og transskribering af lydfiler.

På TEXTAs blog finder du masser af viden om Content Marketing og en række af artikler om, hvordan man laver godt content. Blogindlæggene er lange og uddybende med gode tips og eksempler, der gør deres fagspecifikke viden meget håndgribeligt.

Se bloggen her

Micky Weis

Kompetenceområder: Content Marketing, E-mail Marketing, SEO, Annoncering på Sociale Medier og Amazon, Workshops.

Mickey Weis har over 10 års erfaring inden for digital markedsføring, hvor han blandt andet beskæftiger sig med annoncering, SEO, sociale medier og Content Marketing. Han har arbejdet med både store og små virksomheder, hvor han har hjulpet dem med at lægge en digital strategi for deres markedsføring.

På Micky Weis’ blog er der en lang række af artikler med tips og gode råd. Her finder du blandt andet også flere gode artikler om Content Marketing. Artiklerne er som oftest lange, dybdegående og fyldt med gode tips, og du kan derfor være sikker på at kunne tage noget brugbart med derfra.

Se bloggen her

Brand Movers

Kompetenceområder: Content Marketing, SEO, Sociale Medier, Tekstforfatning, Video Marketing, Workshops.

Brand Movers er et Content Marketing bureau, der arbejder med Content Marketing på tværs af formater og kanaler, og som hjælper både små og større virksomheder med både at lægge en Content Marketing strategi og eksekvere på den.

På Brand Movers’ blog kan du finde et helt videnskatalog med artikler, hvor størstedelen omhandler Content Marketing. Her kan du blandt andet læse mere om, hvorfor du skal bruge Content Marketing og få gode råd til, hvordan du laver forskellige typer Content Marketing. Brand Movers udgiver ofte nye artikler, der gør, at du hele tiden kan holde dig opdateret på den nyeste viden.

Se bloggen her

Neil Patel

Kompetenceområder: Content Marketing, SEO, Sociale Medier, Annoncering,

Neil Patel er en engelsk iværksætter og medstifter af Niels Patel Digital, der er et marketing bureau. Han er desuden blevet kaldet en topinfluencer på nettet, kåret som New York Times bestsellerforfatter og anerkendt som en top 100 entreprenør under 30 og under 35. Neil Patel hjælper virksomheder i hele verden med deres digitale markedsføring og med at konvertere deres besøgende til kunder.

På Neil Patels blog kan du finde en lang række artikler og guides til SEO, sociale medier, e-mail marketing, online marketing, annoncering og Content Marketing. Hans guides og artikler er lange og underbygget af både eksempler og undersøgelser, hvilket gør dem meget udførlige. Derudover har han også både videoguides og podcasts på sin blog, der gør det nemmere at få masser af brugbar viden, uden at du behøver at læse en masse tekst.

Læs guiden til Content Marketing her

Se bloggen her

Bigum&Co

Kompetenceområder: SEO, E-mail marketing, Sociale Medier, Content Marketing, Tekstforfatning, Videomarketing.

Bigum&Co er et konsulenthus, der tilbyder uddannelser, kurser og rådgivning i digital markedsføring til virksomheder inden for blandt andet SEO, Sociale Medier, Content Marketing og E-mail marketing. Bigum&Co hjælper virksomheder med at få mere viden om digital markedsføring, der kan hjælpe dem med at skabe bedre resultater i form af flere konverteringer og større succes på bundlinjen.

På Bigum&CO’s blog finder du en lang række artikler og nyheder, der kommer rundt om hele paletten inden for digital markedsføring. Deres artikler er velegnede til nybegyndere inden for digital markedsføring og giver korte og gode definitioner og forklaringer på simple begreber inden for markedsføringsbranchen. De har desuden nogle fine, korte how-to guides til forskellige typer af Content Marketing.

Se bloggen her

Conversio

Kompetenceområder: Sociale medier, E-mail marketing, SEO, Google Ads, Inbound Marketing

Conversio er et digitalt hus, der arbejder med digital markedsføring inden for deres services som blandt andet er sociale medier, E-mail markedsføring, SEO, Google Ads og Inbound marketing. Her hjælper de virksomheder med at blive mere synlige online og med at få mere digital værdi.

På Conversios blog giver Conversio viden til de besøgende om forskellige emner inden for digital markedsføring, Her kan du blandt andet finde artikler om E-mail Marketing, Google, SEO, Sociale Medier, Content og andre nyheder. I deres Content blogafdeling har de flere gode artikler om Content Marketing og blandt andet også en udførlig artikel om at lægge en god Content Marketing strategi. Her er masser inspiration at hente.

Se bloggen her

Publico

Kompetenceområder: Content Marketing, Inbound Marketing, Kommunikationsstrategi, Presse

Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper virksomheder med at få øget synlighed og opmærksomhed og hjælper desuden virksomhederne med at lægge en strategi til at få flere kunder og øget markedsandele. Publicos kernekompetencer ligger inden for Content og Inbound Marketing, strategi og PR.

På deres blog kommer de vidt omkring en lang række af emner inden for både SEO, annoncering, PR og Content Marketing. Her kommer de hele vejen rundt om paletten og giver gode tips og brugbar viden om både videomarketing, podccasts, e-mail marketing, pressemeddelelser, Personas, whitepapers, content marketing strategi og tips, og meget mere. Da deres blogindlæg favner vidt og bredt, er der masser af inspiration at hente både i forhold til Content Marketing og en lang række andre emner.

Se bloggen her.

Digital Works

Kompetenceområder: Strategi og rådgivning, Workshop, Uddannelse og kurser.

Hos Digital Works arbejder de særligt med sociale medier, Social Selling, Content Marketing og E-mail marketing. Her hjælper de virksomheder med udvikling og implementering af strategier inden for digital markedsføring, der hjælper virksomhederne til at få større udbytte og mere salg ud af deres marketingindsats.

På deres blog finder du et bredt udvalg af artikler inden for Sociale medier, E-mail marketing, HR og Content Marketing. Deres Content Marketing artikler har særligt fokus på content på de sociale medier, hvor de både skriver om nyheder samt giver viden, gode råd og tips om Content Marketing på de forskellige sociale medier. Har du brug for gode tips og tricks til Content Marketing på SoMe, bør du derfor tage et kig på Digital Works’ blog.

Se bloggen her

Search Engine Journal

Search Engine Journal er måske en af de bedste og mest omfattende digitale marketingblogs, der findes. Her finder du artikler, e-bøger, podcasts, guides og webinarer om marketing og content. Deres publiceringer strækker sig lige fra PPC og Sociale Medier til SEO og Content Marketing.

Inden for Content Marketing finder du et hav af artikler med de nyeste trends inden for content, how-to artikler samt artikler med gode råd og tips til Content Marketing. På denne blog kan alle der specialiserer sig i Content Marketing, SEO, PPC eller Sociale medier finde masser af brugbar viden.

Se Content Marketing bloggen her.

Se bloggen her.

Bondtofte & Co.

Kompetenceområder: Annoncering, Sociale medier, SEO og kurser.

Bondtofte & Co er et digitalt markedsføringsbureau, der primært beskæftiger sig med SEO, men som også hjælper deres kunder med at få flere konverteringer og øget omsætning gennem annoncering i Google Ads og på sociale medier som Facebook, LinkedIn, Twitter og Instagram. I juli 2020 blev Bondtofte & Co en del af Obsidian Digital.

På Bondtofte & Co’s blog finder du en række af artikler med de seneste branchenyheder inden for Google, annoncering og sociale medier. Her finder du desuden også gode, fyldige artikler om SEO og content med blandt andet gode råd til tyndt indhold, og en guide til, hvordan du laver en perfekt kategoriside.

Se bloggen her.

Obsidian Digital

Kompetenceområder: Annoncering, SEO, Sociale medier, E-mail marketing, Amazon, Strategi.

Obsidian er et performance marketing bureau, der beskæftiger sig med flere forskellige områder inden for online markedsføring, herunder Google Ads, Facebook, LinkedIn, E-mail marketing og Amazon. Her hjælper de kunder med at få større udbytte gennem de online platforme.

Obsidian bruger deres blog til lidt af hvert. Her opslår de nye stillinger og publicerer branchespecifikke nyheder og fagspecifikke artikler inden for de forskellige grene af digital markedsføring. I deres blogindlæg kommer de rundt om både SEO, Facebook, LinkedIn, Amazon, Google Ads og giver gode råd til marketing generelt. Særligt i nogle af deres ældre artikler er der nogle gode guldkorn at hente, når du skal lave content til din hjemmeside.

Se bloggen her.

SEMrush

SEMrush er en SaaS virksomhed og online content marketing platform. De leverer online løsninger, der hjælper virksomheder med at få øget synlighed og skabe værdifuldt content på tværs af kanaler. Da SEMrush primært beskæftiger sig med content, giver det også god mening, at deres blog er fyldt med gode artikler og guides til godt indhold.

På SEMrushs blog finder du mere end 2000 artikler, der omhandler alt lige fra SEO og Content Marketing til PPC, Sociale medier og eCommerce. Deres artikler er lange og dybdegående og fyldt med gode eksempler, der gør det let for alle at følge med. Af de 2000 artikler omhandler næsten 300 af dem om Content Marketing. Der er derfor masser af god viden at hente her, hvis du skal i gang med Content Marketing.

Se bloggen her.

Content Marketing DK

Kompetenceområder: Content Marketing, workshop, foredrag.

Joakim Ditlev står bag Content Marketing DK og er lidt af en ekspert inden for Content Marketing. Han har mange års viden og erfaring med Content Marketing, og er desuden selv blevet oplært af amerikanske eksperter inden for Content Marketing.

På sin blog kommer han vidt og bredt omkring Content Marketing, og forklarer blandt andet, hvad Content Marketing er, og hvordan du får succes med Content Marketing. Derudover kommer han med gode konkrete tips og råd, når du laver Content Marketing, der er håndgribelige og nemme at gå til.

Se bloggen her.

Nochmal/ Help Marketing

Kompetenceområder: Content Marketing, Sociale medier, Foredrag, Podcast

Eric Ziengs leder til daglig den digitale strategi i Bolius, men har samtidig sit eget konsulentfirma Nochmal, hvor han hjælper virksomheder med at opnå succes og skabe vækst gennem kommunikation og markedsføring. Eric Zieng specialiserer sig primært i Content Marketing, hvor hans fokus er på, at virksomheder bør lave en langsigtet marketingstrategi med henblik på at tiltrække nye leads og skabe relationer.

På sin blog skriver Erik Zieng om emner som SEO, Google, Sociale Medier, Podcasts, Kommunikation, Ledelse, Marketing og meget mere. Her deler han ud af sin specialistviden og giver blandt andet også gode og konkrete råd og tips til Content Marketing.

Se bloggen her.

Novicell

Kompetenceområder: Online Marketing, Drift og support, Strategi, E-handel, Softwareudvikling mm.

Novicell er et digitalt konsulenthus med kompetencer inden for webudvikling, online markedsføring, strategi og digitalt design. Med over 280 medarbejdere i både Danmark og udlandet fungerer de som sparringspartnere for virksomheder og hjælper dem med at få størst muligt udbytte af deres digitale indsats.

På Novicells blog finder du en lang række af artikler om blandt andet SEO, E-handel, annoncering, Sociale medier, Inbound Marketing og meget mere. Her deler folkene bag Novicell ud af deres specialistviden og giver gode tips til Content Marketing, Deres artikler er både omfangs- og informationsrige, hvilket gør, at læseren efterlades med ny og brugbar viden.

Se bloggen her.

Somera

Kompetenceområder: Content Marketing, Tekstforfatning, E-mail Marketing, Transskribering, Oversættelse.

Somera er et digitalt Content Marketing bureau, der primært beskæftiger sig med Content Marketing for B2B og SaaS virksomheder. Somera er specialister i kommunikation og deres fokus er derfor på at sikre en bedre og skarpere kommunikation til deres kunder for at forbedre kunderejsen.

Someras blog er et godt sted at starte, hvis du skal i gang med din egen Content Marketing. Her bliver du nemlig taget i hånden og får serveret guides og gode tips og tricks på en simpel og letforståelig måde, hvor alle kan være med.

Se bloggen her.

CTA Blog

Skal vi også hjælpe dig videre?

Står du med en konkret digital udfordring eller har vækstambitioner, så står vi klar til at tage en uforpligtende dialog.

Mette Therese Røser